Tip voor de decembermaand: bestel nu armband ‘Het Oog’

Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrix draagt ‘m al: de unieke armband ‘Het Oog’ die speciaal voor het 75-jarige jubileum van het Oogfonds ontworpen werd door sieradenmerk Ana Dyla. Vanaf nu ook voor u in een limited edition verkrijgbaar via Het Oogfonds. 

Het Oogfonds zet zich al 75 jaar in voor het voorkomen, behandelen of genezen van oogaandoeningen. Ter ere van dit jubileum vroeg de stichting aan het Nederlandse sieradenmerk Ana Dyla om een unieke armband te ontwerpen. “Ana Dyla maakt prachtige sieraden in kleine ateliers op Nederlandse bodem. Ze werken bovendien met duurzame en recyclede materialen, voor ons een absolute must”, verklaart Cindy Letschert van het Oogfonds de keuze. Hatice Tekin, Designer en Creative Director van Ana Dyla, liet zich inspireren door de ogen: “Onze ogen laten ons zien, beleven, bewonderen en beschermen ons. En pas als ze ons in de steek laten, beseffen we de onschatbare waarde van kunnen zien. Het Oogfonds wil meer aandacht voor gezonde ogen, zodat ieder mens kan blijven zien waar hij of zij van houdt. Het symbool hiervoor is de armband, die je hieraan herinnert”. Hatice presenteert het ontwerp met trots: “Het Oog, maar dan in een iets andere vorm dan de standaard, de herkenbare dieppaarse kleur van het Oogfonds en de vorm van een geslepen amethist verbonden aan een unieke glinsterende chain.” Cindy Letschert kijkt met tevredenheid naar het eindresultaat en de totstandkoming: “We zijn ontzettend blij hoe Ana Dyla onze wens heeft vertaald in dit prachtige ontwerp. De creativiteit en flexibiliteit om dit op maat te verzorgen heeft een prachtig resultaat opgeleverd”.

Het Oogfonds presenteerde de armband op donderdag 10 november tijdens het benefietgala ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan. Op deze avond heeft Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrix, al ruim 42 jaar beschermvrouwe van het Oogfonds, het eerste exemplaar in ontvangst mogen nemen als dank voor haar betrokkenheid bij de stichting.

Bestel nu:  https://oogfonds.nl/armband/

 

Het Oog in goud – 129 euro

Het Oog in zilver – 69 euro

De opbrengst wordt gebruikt voor wetenschappelijk oogonderzoek.

 

BEELD

Antoinet Murier

Tags: