TOM FORD Eyewear betreedt Tmall Luxury Pavilion

Marcolin kondigt de opening aan van de TOM FORD Eyewear-winkel in het prestigieuze Tmall Luxury Pavilion in China. De nieuwe ruimte, een opwindende showcase van de nieuwste brillencollecties, bevat een selectie chique zonnebrillen, elegante optische monturen en stijlvolle skibrillen.

 

De nieuwe winkel zal de interesse van elke klant trekken met zijn brede assortiment aan optische stijlen en zonnebrillen.
De collectie van het merk is ontworpen voor een klant die zelfvertrouwen, glamour en stijl uitstraalt met een onwankelbare waardering voor kwaliteit en onaangetast is door vluchtige trends. Door onnavolgbare stijl verrijkt met innovatieve materialen van de hoogste kwaliteit en vakmanschap van topklasse, is TOM FORD Eyewear het symbool van luxe, glamour en tijdloze elegantie.

 

 

Licentieovereenkomst Marcolin en TOM FORD Eyewear

In 2023 ondertekende Marcolin een eeuwigdurende licentieovereenkomst voor TOM FORD Eyewear met The Estée Lauder Companies om zijn bedrijf verder uit te breiden, de toekomstige trends in de luxe goederenindustrie en de digitale revolutie te omarmen via significante nieuwe ontwikkelingen, waaronder een online kanaal.

De onthulling van de TOM FORD Eyewear-winkel bij Tmall Luxury Pavilion markeert een mijlpaal, waarbij het merk wordt verbonden met de behoeften van nieuwe consumenten op de voortdurend veranderende luxe Chinese markt.

 

www.tomfordeyewear.tmall.com

 

BEELD: TOM FORD Eyewear