Twee nieuwe damesmonturen van Maui Jim

Opnieuw geïnspireerd door de wereld van de natuur verwijzen de namen van de nieuwe modellen – Lychee en Mamane – naar de prachtige Hawaïaanse natuur. Samen met de klassieke tinten zwart en havana vervolledigen zachtere en lenteachtige kleuren een aanbod dat geschikt is voor alle vrouwelijke smaken.

LYCHEE
Met SuperThin Glass-lenzen levert Lychee scherpe optiek in een dramatische cat-eye: een herinterpretatie van de klassieker. De geaccentueerde omgeslagen hoeken weerspiegelen de puntige bladeren van zijn naamgenoot en voegen een aanvullende omlijsting toe aan een verscheidenheid van gelaatstrekken. Hoewel de Lychee klein is, straalt hij vertrouwen uit met PolarizedPlus2®, dat uw ogen voor 100% beschermt tegen schadelijke UV-straling in een eigentijdse stijl.

Lychee is verkrijgbaar in vier kleuren: Translucent Light Pink, Black Gloss, Black Gloss with Tokyo Tortoise en Tortoise.

MAMANE
Geïnspireerd door de multifunctionele mamaneplant. In dit model zijn PolarizedPlus2®-lenzen verwerkt in een frame van acetaat met hoge dichtheid voor doelgerichte veelzijdigheid met verleidelijke details. Mamane creëert een subtiele dimensie met een gesneden voorkant van het montuur om de vouw van de bloemblaadjes te weerspiegelen, terwijl de lenzen uitzetten in een fascinerende vlindervorm die doet denken aan de bloemtrossen. Met een illustratieve veerkern presenteert deze stijl een zorgvuldige high-fashion esthetiek.

Mamane is verkrijgbaar in drie kleuren: Teal, Black Gloss en Tortoise.

Tags: