Vanaf 14 november op de mat: Eyeline Magazine

Het is bijna zover: vanaf 14 november valt de nieuwste editie van Eyeline Magazine op de mat! Met heel veel plezier heeft ons team ook dit laatste nummer van 2023 voor u gemaakt, om u ook in de drukte van de eindejaarsperiode te informeren én te inspireren. Want dat is waar we het voor doen!

In dit nummer blikken we onder andere terug op Silmo en kijken we vooruit naar Mido. Ook introduceren we met veel plezier ons kersverse trendpanel, dat een jaar lang de trends en tendensen die zij verwachten met ons zullen delen. Verder spraken we met Konings Opticien & Optometrist, gingen we langs bij Danel Optiek dat zich onlangs aansloot bij de EyeCare Groep, en spraken we met de oprichter van Reyedar, een bijzondere nieuwe speler op de oogzorgmarkt.

In dit nummer ook volop aandacht voor glas, met onder anderen Theo Bax van Shamir over de Autograph Intelligence, Kenny van Haaren over een nieuwe feature binnen Opsysweb, het bestelsysteem voor brillenglazen van EssilorLuxottica, een terugblik op de ZEISS Vision Convention en aandacht voor de nieuwe LayR-technologie van Rodenstock. Ook namen we het jaar door met CooperVision en waren er bij Visser Contactlenzen en Bausch + Lomb verschillende jubilea te vieren.

Kortom: het is haast weer te veel om op te noemen. Veel slimmer dus om het blad meteen door te bladeren zodra het bij u op de mat gevallen is. Houdt u uw brievenbus op 14 november in de gaten? Eind deze maand volgt overigens, zoals u van ons gewend bent, ook nog het online magazine Eye@line met nóg meer nieuws uit onze branche!

In de tussentijd wensen we iedereen veel succes met de eindejaarsdrukte. Maak er mooie en warme dagen van!