Vijf nieuwe producten van Oté in de oogverzorgingslijn

Het nieuwe Oté-design, dat in het najaar van 2023 is gelanceerd, gaat inmiddels de hele wereld over. Niet alleen de bekende contactlensverzorgingsproducten zijn in een nieuw jasje gestoken, de oogverzorgingslijn van Oté is ook verder uitgebreid met maar liefst vijf producten.
.

De oogverzorgingslijn van OTÉ draagt, net als de contactlensverzorgingsproducten, bij aan het zien. Waar de aandacht bij de contactlensvloeistoffen ligt op het goed verzorgen van lenzen, is de focus van de oogdruppels en ooglidsprays gericht op comfort en hydratatie van de ogen en oogleden. De Oté oogverzorgingslijn bestond al uit de Natural en Vitamin oogdruppels en is nu aangevuld met twee nieuwe ooglidsprays, twee nieuwe oogdruppels en ampullen. Alle oogverzorgingsproducten zijn conserveermiddelvrij. Naast de Natural oogdruppel is er nu ook een Natural ooglidspray met 0,1% Hyaluronaat. Deze spray verbetert het comfort en de bevochtiging van de oogleden en omliggende huid en is ideaal voor verlichting van gespannen en vermoeide ogen. De nieuwe Essential oogdruppel met 0,2% Hyaluronaat brengt extra comfort bij milde oogirritatie en droge ogen. Onder de naam Vitality zijn vanaf nu een oogdruppel, ooglidspray en ampullen met Provitamine B5 verkrijgbaar. De oogdruppels en ampullen verzachten, hydrateren en verfrissen droge, geïrriteerde ogen en de spray biedt comfort en verlichting aan de oogleden.

..

.

Kwaliteit blijft centraal staan

Uitbreiding en vernieuwing van het assortiment is belangrijk, maar behoud van kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop bij OTÉ. Sinds oktober 2023 heeft OTÉ na een succesvolle wervingscampagne 20 nieuwe medewerkers verwelkomd binnen de OTÉ Family, waardoor de productie nu ook op zaterdag en zondag plaatsvindt om aan de huidige en toekomstige vraag van klanten te blijven voldoen én tevens de focus op productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid gewaarborgd blijft.

In september 2023 werd OTÉ geauditeerd door de Amerikaanse FDA. De inspectie was succesvol en de huidige status op het inspectieportaal van de FDA is ‘no action indicated’ (NAI). Dit betekent dat OTÉ volledig voldoet aan alle huidige Good Manufacturing Practices (CGMP). Een prestatie waar OTÉ erg trots op is. Deze NAI-status laat zien dat toewijding en aandacht voor kwaliteit zijn vruchten afwerpt en biedt OTÉ veel kansen en mogelijkheden op de Amerikaanse markt. Onder andere OTÉ Sensation heeft een FDA-goedkeuring en wordt momenteel volop verkocht.

.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie contact op met één van de accountmanagers van Oté:

Paul Borggreve – Noord- en Oost-Nederland | +31 (0)6 82 09 93 98 | [email protected]

John van den Bosch – Zuid- en Zuid-Oost-Nederland | +31 (0)6 25 01 63 78 | [email protected]

Tony Gloens – West- en Zuid-West-Nederland | +31 (0)6 51 54 98 12 | [email protected]

.

www.oté.nl

Tags: