Vogue Eyewear: nieuwe capsulecollectie

Vogue Eyewear trapt het seizoen af met haar eerste campagne van het jaar. Na het aanwakkeren van een smaak voor experimenten, onthult Vogue Eyewear een verleidelijke nieuwe capsulecollectie. De collectie bestaat uit unieke zonnebrillen, ontworpen om te belichamen hoe u zich op dat moment voelt. Deze nieuwe ontwerpen inspireren de drager om de facetten van hun mode-uitdrukking op hun eigen unieke manier te verkennen. Vrij van oordeel, voorbij grenzen, ontdek hoe uw klanten de wereld zien en vice versa.

 

 

0VO4316S

Metalen monturen nemen een moderne twist aan in koele en klassieke tinten, compleet met kleurrijke of verlopende lenzen. Messcherpe lijnen graveren een onregelmatige silhouet uit.

 

0VO5582S

Stap in de toekomst met een moderne kijk op klassieke ovale brillen. Geladen met contrast, bevorderen deze dikke acetaat monturen laaghangende lijnen in een reeks gedurfde en eigentijdse kleurenpaletten. Houd het klassiek in zwart, volledig ivoor of donker Havana, of kies voor trippy transparanties met een flits van levendig violet of turquoise.

 

0VO5584S

Rechthoekige monturen schudden hun wetenschappelijke karakter af met een dikke, smalle snit, vervaardigd uit glad acetaat. Koel en eigentijds met aantrekkingskracht voor iedereen, wordt het opvallende silhouet versterkt door gedurfde tinten van klassiek zwart, donker Havana, volledig blauw, beige of octanium.

 

0VO5585S

Bruisend van karakter, maken deze onregelmatige acetaat monturen een gedurfd statement, gekenmerkt door zachte hoeken en dikke acetaat tempels. Opvallende kleurcontrasten bieden heerlijke ontwerpdetails tussen de lenzen en het frame, waarbij interesse wordt ingespoten in een palet van volledige oker, fuchsia, lichtgroen, donker Havana, of zwart, compleet met klassieke of gekleurde lenzen.

 

 

www.vogue-eyewear.com

www.essilorluxottica.com