Vraag nu de Optitrade eindejaarscheck aan

Het einde van het jaar is altijd een goed moment om de balans op te maken en vooruit te kijken. Hoe is het afgelopen jaar verlopen en welke plannen zijn er voor 2023? Misschien heeft u verbouwingsplannen, gaat u een nieuwe strategie inzetten of wilt u kijken waar nog extra winst te behalen valt? Speciaal voor dit moment heeft Optitrade de eindejaarscheck in het leven geroepen.

Deze check bestaat uit een gesprek met een van de Optitrade accountmanagers. Samen wordt er gekeken naar diverse bedrijfsonderdelen waaronder organisatie, inkoop, administratie en marketing. Daarnaast helpt de accountmanager bij het maken van een jaarplanning, zodat u uw plannen ook echt kunt gaan realiseren. Bent u ook toe aan een frisse start in het komende jaar en wilt u ook écht aan de slag met goede voornemens? Vraag dan nu de Optitrade Eindejaarscheck aan.

 

Tijdens het gesprek

De accountmanager bekijkt samen met u uw cijfers en geeft advies over stappen die u kunt zetten. Optitrade beschikt over benchmarkcijfers die het mogelijk maken de resultaten van uw winkel te vergelijken met die van gelijksoortige optiekwinkels. Uiteraard zijn deze cijfers anoniem en worden ook uw gegevens niet gedeeld met anderen. Sommige opticiens maken weinig gebruik van de kennis die hun omzetrapportages verschaffen, terwijl deze juist waardevolle informatie bevatten. Informatie die kan helpen bij het nemen van grote of kleine beslissingen.

 

Toekomstperspectief

Er wordt tevens gekeken naar de toekomst. Heeft u bijvoorbeeld nagedacht over de mogelijke gevolgen voor uw onderneming in een tijd van recessie? Gaat u dan een collectie voeren in een lager prijssegment of wilt u juist meer nadruk leggen op luxere merken voor een selecte doelgroep? De accountmanagers van Optitrade hebben kennis van het merkaanbod en kunnen u hierin adviseren. Bovendien kunnen klanten van Optitrade gebruikmaken van commitmentdeals.

 

Wat kunt u verwachten wanneer u de check aanvraagt?

  • Een live gesprek met een accountmanager van Optitrade in uw winkel
  • Een handige checklist inclusief overzicht met belangrijke data, waar u direct mee aan de slag kunt
  • Een compacte opbergmap waar u alle informatie in kunt bewaren met notitieblok

 

Meer informatie?

Kijk op: www.optitrade.nl/eindejaarscheck

Elisabeth Weiland-Pap06-82316004 / [email protected]

Anouk Bruinink06-12460213 / [email protected]

Tags: