Wat een #NCC2024

Het waren weer twee mooie dagen in NH Koningshof in Veldhoven op 10 en 11 maart! Team Eyeline was er vanaf begin tot eind bij met een groot team redacteuren en fotografen. Als klap op de vuurpijl hadden we zondag onze eigen Future Generation meegenomen: de Young Eyeliners. Nora en Daan namen voor één dag Instagram van Eyeline én NCC over.  Geniet hier nog even na met de Aftermovie.

 

Zondagmorgen stond er bij de openingssessie op de schermen: 1300+ bezoekers, afkomstig uit 35 landen, 41 sprekers en 26 exposanten. Vorige week werden de allerlaatste kaarten verkocht voor dit grote, internationale congres met allure: toegankelijk, praktisch, leerzaam, informatief en bovenal sfeervol. Het thema ‘Future Generation’ was overal voelbaar en zichtbaar. Presentaties over de toekomst en heel veel talentvolle jonge sprekers. Naast veel aandacht voor de kernthema’s Myopie management, Presbyopie, Droge ogen en Cornea kwam er nog veel meer interessants aan bod. Neem bijvoorbeeld de lezing van Marcel Levi, die je meenam in de discussie over preventie, screenen, het langer leven en de kramp in de gezondheidszorg.

 

Complimenten voor de organisatie! Het was zoals een bezoeker formuleerde : ‘Strak georganiseerd en als bijzonder soepel ervaren’. In onze ‘future’ Eyeline, zowel digitaal als print, nog veel meer over #NCC2024!

BEELD: Fotopersburo Heerenveen