Woodys herlanceert meest iconische monturen

Woodys presenteert ‘Outsiders’, deze nieuwe collectie zit vol nieuwigheden, zoals de herlancering van twee van Woodys meest iconische monturen: PANOS en BEE. Woodys heeft hun originele structuur behouden en de kleuren bijgewerkt om een vernieuwde versie te creëren die meer Woodys is dan ooit! Een lancering waarbij Woodys duidelijk heeft gekozen voor hoogwaardig acetaat, bioacetaat en gerecycled acetaat: Mazzucchelli. Bij Woodys draait alles om design en kwaliteit. Daarom legt Woodys speciale nadruk op materialen.

 

 

Tot de meest technische nieuwigheden behoren de nieuwe ontwikkeling van meer resistente en verfijnde Duitse veren en scharnieren en de integratie van grotere neuspads in de metalen modellen voor meer comfort. Aan de andere kant heeft Woodys in antwoord op de behoeften van de markt, de zonnebrillen groter gemaakt.

 

 

Duurzaamheid bij Woodys

Alle Woodys zonnebrillen hebben lenzen geproduceerd door Carl Zeiss die een hoge CR39-, UVA- en UVB-bescherming bieden en anti-reflecterend, anti-kras en gepolariseerd zijn.

Jaar na jaar blijft Woodys zich richten op duurzaamheid en ecologische en gerecyclede materialen. Op dit moment is 40% van de collectie gemaakt van bioacetaat, een materiaal gemaakt van plantaardige harsen. Daarnaast gebruikt Woodys onder andere gerecycled materiaal voor de verpakking van hun producten.

 

 

MEER INFORMATIE

www.woodyseyewear.com