Zonovergoten Summer Party NanaWoody&John 

Zon, zee en catwalk! Maandag 5 juni opende Beachclub Bernie’s in Zandvoort de deuren voor de zonovergoten Summer Party van NanaWoody&John! 

Eyeline sprak veel enthousiaste bezoekers van dit event, zoals Sabrina Kraan en Sharonne Jansen van Rodenstock (Porsche Design): “De ongedwongen sfeer bij de NanaWoody&John events spreekt ons aan en wat een prachtige locatie voor een Summer Party”.

 

Verfrissende modeshow 

Rond de middag werd de pool-area afgezet en omgetoverd tot een catwalk. Professionele modellen showden zomerse mode en beachwear in combinatie met de nieuwste zonnebrillen van onder andere Cazal, Max Mara en Prada. Voor de ‘aankleding’ van de fashionshow werkte NanaWoody&John samen met verschillende bekende merken, zoals LaDress, Mr. Marvis en Ani Ani Beachwear. “Het is belangrijk dat de branche zich naar buiten toe ook van deze kant laat zien. Optiek is ook mode en daar zien we te weinig van terwijl de consument dat juist wel wil zien”, benadrukt Dick van der Niet, creative director NanaWoody&John. “Leveranciers en (zelfstandige) opticiens moeten daarin investeren en dat is precies waar we ons met NanaWoody&John voor inzetten. Mooi ook dat het Centrop dit keer met ons meedeed en dit event, samen met onze partnermerken, mogelijk maakte. Een modeshow inspireert en zorgt voor een frisse jonge blik. Dat is ook essentieel om jonge mensen voor onze branche te interesseren”.

Onder het genot van een drankje en een zomerse barbecue konden bezoekers nog lang nagenieten met de muziek van DJ Eno-C.

 

Bekijk de foto’s van het event hier.

 

BEELD:NanaWoody&John