Inschrijving geopend: Love Your Lenses Week 2023

De inschrijving is nu geopend voor de Love Your Lenses Week 2023. De campagne van dit jaar belooft contactlenzen onder de aandacht van het publiek te brengen. De bewustmakingscampagne, georganiseerd door de British Contact Lens Association, wordt gehouden van 4 t/m 10 september 2023.  Oogzorgprofessionals worden vanaf vandaag aangemoedigd zich in te schrijven om hun steun te betuigen.

De eerste 200 contactlensspecialisten die zich voor de Love Your Lenses campagne van dit jaar aanmelden, ontvangen een gedrukt en online informatiepakket met T-shirts, pennen, stickers, posters en digitale middelen om de campagne zowel persoonlijk als online via sociale media en hun website te verspreiden. De campagne krijgt ook belangstelling buiten het Verenigd Koninkrijk, internationale praktijkmensen kunnen ook deelnemen aan de campagne en ontvangen de digitale middelen om hun steun te betuigen.

Chief executive van de BCLA, Luke Stevens-Burt: “De BCLA is gepassioneerd door de rol die contactlenzen spelen in de ooggezondheid en we weten dat oogzorgspecialisten over de hele wereld dat ook zijn. Ze kunnen levens ten goede veranderen en we willen dat de oogzorggemeenschap zich bij ons aansluit om belangrijke boodschappen over contactlenzen met het publiek te delen.

De campagne vestigt de aandacht op veilig contactlenzen dragen, de voordelen van het dragen van contactlenzen en deelt verhalen over de levensveranderende impact die lenzen hebben gehad op mensen uit alle lagen van de bevolking.

 

MEER INFORMATIE 
Ga voor meer informatie en om u te registreren voor uw GRATIS hulpmiddelenpakket naar: https://www.loveyourlensesweek.com/register-now

Tags: