Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: droge ogen en seizoensgebonden klachten

3 juni om 10:00 - 12:30

Op 3 juni, van 10:00 tot 12:30 uur, organiseert OLC/Friederichs in samenwerking met Ursapharm een webinar over droge ogen en seizoensgebonden klachten. Het webinar wordt offline aangeboden op de locatie NUVO te Houten. Voor de OLC-klanten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, is het ook mogelijk om online deel te nemen. U bent van harte uitgenodigd voor dit exclusieve webinar, speciaal ontworpen om uw kennis en expertise op het gebied van droge ogen en seizoensgebonden klachten te verrijken, zodat u uw klanten nog beter kunt adviseren.

 

Maak tijdens deze inspirerende dag kennis met de vooraanstaande spreker Daisy Laan, MSc optometrist en orthoptist, een expert op het gebied van droge ogen. Met haar jarenlange ervaring en passie voor ooggezondheid zal Daisy haar uitgebreide kennis en inzichten delen, zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Leer meer over de aanpak van droge en geïrriteerde ogen, seizoensgebonden klachten en hoe deze effectief behandeld kunnen worden.

Schrijf u vandaag nog in en ontvang bij fysieke deelname een speciale goodiebag als blijk van waardering voor uw aanwezigheid en toewijding.

 

MEER INFORMATIE

www.optitrade.nl/droge-ogen-event-ursapharm-optitrade

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
10:00 - 12:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.optitrade.nl/droge-ogen-event-ursapharm-optitrade

Locatie

NUVO te houten