AD LIB: geïnspireerd door sport, technologie en mode

De in Europa ontworpen Ad-lib titanium monturen zijn gemaakt voor jong en jong van geest en combineren inspiraties uit de popcultuur, sport en technologie in lichte, stijlvolle en hoogwaardige looks voor trendy mannen en vrouwen.

 

 

Tien nieuwe monturen vullen de Ad Lib-collectie aan. Mannen zullen vooral de gemakkelijk draagbare vormen met opvallende en contrasterende kleuren appreciëren. De vrouwelijke looks zijn erg modieus met glanzende en matte metallic afwerkingen en prachtige kleurencombinaties in frisse tinten zoals mint en koraal. De nieuwe collectie laat meer volume zien met unieke 3D veren en bovenranden.

 

 

Trendy damesmonturen

Als uw klant op zoek is naar elegantie, mode en een individuele stijl, dan zijn de nieuwe Ad Lib vrouwenbrillen een schot in de roos. De focus van het design van de nieuwe monturen is een unieke driekleurencombinatie, smaakvol aangebracht op de voorkant en de veren van het montuur. U vindt deze decoratieve nuances op achthoekige- (AB3297) en panto- (AB3298) vormen met driekleurige 3D bovenrand en geometrische kleureffecten aan de zijkanten. Dunnere monturen met een kroonvormige panto vorm (AB3299) of zacht vierkante vorm (AB3600) brengen de kleurencombinatie sierlijk tot uitdrukking op de randen en op de veren met custom-made scharnierinkepingen. Frisse tinten zoals koraal, mintgroen en fuchsia maken deze brillen tot de opvallende looks van het nieuwe seizoen.

.
.

Minimalistische monturen met gekleurde randen

Wilt uw klant er dit seizoen tiptop uitzien? Adviseer uw klant dan om voor een deze opvallende Ad Lib-monturen te kiezen. Gekleurde randen aan de voor- en zijkant geven de moderne ronde (AB3345) en zachte zeshoekige (AB3346) vormen een vrolijke touch. Beide modellen zijn gemaakt van titanium met een scharnier van bèta- titanium, zijn licht van gewicht en zitten comfortabel op ieders neus. Verkrijgbaar in een reeks kleurencombinaties, waaronder nieuw marineblauw of grijs met groen. Voor elk wat wils!

 

 

Stoere brillen met opvallende contrasten

Laat uw klant een statement maken met deze stijlvolle Ad Lib herenmonturen. Design en technologie komen samen in panto (AB3347) en strakke rechthoekige (AB3348) vormen. Tweekleurige contrasten op de dunne veren en een felgekleurde bovenrand (AB3348) zijn de highlights van deze luchtige titanium looks. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in een reeks eigentijdse kleuren en passen perfect bij zowel professionele als casual kleding.

 

.

Fraaie 3D details en tweekleurige applicaties

Met deze Ad Lib herenbrillen zal uw klant hartstikke trendy zijn. De monturen met Europees design hebben strakke titanium lijnen. De ingenieuze en smaakvolle 3D-details en tweekleurige contrasten op de sportieve rechthoekige grote (AB3349) en zachte zeshoekige (AB3350) modellen springen direct in het oog. Een modieus en comfortabel accessoire in een kleurenpalet dat elke outfit opwaardeert en een blijvende indruk achterlaat.

 

MEER INFORMATIE

www.charmant.com

Tags: ,