Alle wegen leiden naar Londen met William Morris

Het merk William Morris London, biedt een assortiment optische en zonnecollecties die zowel origineel als elegant zijn en de onafhankelijke en eigenzinnige geest van Londen weerspiegelen. William Morris laat zich inspireren door zijn geschiedenis, cultuur en iconische kleuren en biedt een kleurrijke reis door de hoofdstad. Heeft u uw ticket al klaar staan voor de nieuwste brillencollectie van William Morris London?

 

LONDON

Levendig – jong – trendy – anders

De vlaggenschipcollectie van het merk geeft perfect de bruisende, levendige sfeer van de hoofdstad weer. De elegante maar excentrieke ontwerpen spelen in op het thema van de iconische Londense openbaar vervoerssystemen en de stedelijke tinten van de stad. Dubbeldekkerbusrood, stedelijk grijs en alle kleuren van de ondergrondse komen voor in een collectie die uniek en veelzijdig is en klaar om je naar de bestemming van je keuze te brengen. Station hop met onze London release die zeker hoofden zal doen omdraaien en bij zal blijven met degenen die dit seizoen onderweg zijn.

 

LN 50296

C3

 

BLACK LABEL

Richtinggevoelig, premium, luxe, hoogwaardig design.

De nieuwste collectie van William Morris London Black Label is net zo luxueus als elke decadente reiziger zou verwachten. Gemaakt van eersteklas materialen en in vormen die Londenaren zeker zullen doen opkijken van hun kranten tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer, zijn deze monturen gedurfd en geraffineerd en klaar om de hoofdstad in stijl te trotseren. Zie er goed uit, waar je ook naartoe reist, en bekijk de bezienswaardigheden dit seizoen in 1e klas stijl met Black Label.

 

MAVERICK

C3

 

Kunst ontmoet ambacht, elegant, decoratief.

De kunstenaar William Morris (1834-1896) was een van de grondleggers van de Arts and Crafts-beweging. Hij was zowel ontwerper als uitgever en drukker, dichter, prozaschrijver, schilder, politiek essayist en activist, ambachtsman, muurschilder en meubelmaker.

De patronen die hij en zijn collega’s bijna 200 jaar geleden maakten voor behang, stoffen en allerlei huishoudelijke producten, behoren vandaag de dag nog steeds tot de meest geliefde en populaire ontwerpen over de hele wereld. Deze prachtige patronen worden nu verwerkt in een serie optische designmonturen, elk in 3 kleuren, verkocht met prachtige, bijpassende vouwkoffers en brillendoekjes.

 

WMWWSTRA

C2

 

SUN COLLECTION

Glazuurbare, klassieke kleuren in gemakkelijk te dragen vormen.

De zonnebrillen van William Morris London bieden een ruime keuze aan chique, trendy stijlen voor elke smaak. Geïnspireerd door de hoofdcollectie van Londen, zijn deze zonnebrilstijlen ingetogen maar verfijnd en voorzien van glazuurbare lenzen, klaar voor recepten of om alleen te laten voor het ultieme modestatement.

 

William Morris

SU10065

C2

MEER INFORMATIE
www.designeyeweargroup.com