Bausch + Lomb Masterminds: Inside the mind of the master

Quartier Papier in Zaventem; wat een prachtig decor voor het Masterminds Symposium by Bausch + Lomb een maand geleden. Een Belgisch event waar er zelfs een wachtlijst was voor de inschrijvingen. De plannen liggen op tafel om Masterminds begin 2025 naar Nederland te halen. 

 

De line-up van sprekers die ‘Inside the mind of the master’ gingen, was indrukwekkend: Brian Tompkins en Richard Smith openden op het hoofdpodium met resp. ‘de sleutel tot een succesvolle en zelfstandige, klinische praktijk’ en ‘het managen van een team’. Na een korte pauze ging de zaal uiteen in het Professional Track met Prof. Dr. Carina Koppen over ‘Wat is door-verwijs-heid’ en Sander Sterk over zijn eigen contactlenspraktijk ‘Sterk in Zicht’.

Tijdens het Business Track vergeleek Raf Mastbooms klantcommunicatie met dating en vertelde Jo Deferm over het belang van het optimaliseren van websites en online kanalen voor een ‘Framework for Growth’. Daarna waren de aanwezigen weer bij elkaar voor twee live sessies van De Tafel van Vier waarin Eef van der Worp in gesprek ging met Rob Rosenbrand, Brian Tompkins en Harry Dickhoff en vervolgens met Prof. Dr. Carina Koppen, Viviane De Vries en Chris Geysen. Special guest, stand-upcomedian William Boeva maakte Masterminds compleet met zijn verhaal over inclusie!

 

 

MEER INFORMATIE

Benieuwd naar een inkijkje in deze dag? Bekijk hier de foto’s van het event:

www.mastermindssymposium.com