Bold Optical Fair 2023 | Bigger, Better & Bolder

De voorjaarsbeurs BOLD maakt zich klaar om van start te gaan aanstaande zondag 29 en maandag 30 januari in Utrecht. De beurs zal plaatsvinden in één van de mooiste locaties in het midden van Nederland: het Werkspoorkathedraal. Het beloofd een superdrukte editie te worden, speciaal georganiseerd voor alle opticiens die graag goed het verkoopseizoen willen beginnen. Kom langs voor nieuwe energie, inspiratie, de nieuwste innovaties, technische hoogstandjes en vooral voor alle mooie collecties in verschillende segmenten.

 

Het Werkspoorkathedraal is het nieuwe hart voor de optiek, afgelopen september nam Hall of Frames de aftrap in deze prachtige rauwe industriële locatie en het is nu de beurt aan BOLD. De organisatie heeft hard gewerkt de afgelopen 5 maanden om BOLD voor te bereiden en het animo is overweldigend met maar liefst 244 merken en waaronder tevens Duitse en Belgische opticiens die de beurs komen bezoeken.

NanaWoody&John hebben er nu ook voor gekozen om hun super grote Lounge te organiseren op BOLD met al hun aangesloten leveranciers zodat het één groot feest wordt. Alles bij elkaar en te bezoeken tijdens deze twee dagen. Kortom geen reden om niet langs te komen!

 

Bestel vandaag nog uw gratis tickets en verheug u op een ontspannen en enerverende dag. We zien u graag tijdens de beurs.

 

Meer informatie

Meer informatie over Bold Optical Fair is terug te lezen in onze aankomende Eye@line magazine, gratis tickets zijn te bestellen via: bold-opticalfair.nl