Bold Optical Fair: 29 en 30 januari 2023

Één van de mooist georganiseerde optiekbeurzen van de Benelux, nodigt u uit voor zijn volgende editie. De plek om te genieten van de nieuwste brillencollecties van uw favoriete onafhankelijke merken, opkomende brillenlabels, lenzen en oogheelkundige hulpmiddelen om uw opticienbedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Het is niettemin een prachtige locatie waar de beurs plaats zal vinden. Geniet van de nieuwe industriële sfeer in het nieuwe hart van Holland: ‘Het Werkspoorkathedraal’ in Utrecht (Nederland). Dit historische gebouw dateert uit het begin van 1910 toen ambachtslieden werkten aan ijzeren bruggen, treinen, trams en rollend materieel. Deze arbeiders waren trots op hun vak, wat nu terug te beleven is doormiddel van vaardigheid, het vakmanschap en de passie van deelnemende merken die hun nieuwste ontwerpen presenteren in deze nieuwe Bold-editie. Het is de perfecte combinatie van het vakmanschap en de technologie van vandaag en morgen.

Vanaf begin november publiceert de organisatie een overzicht van alle (tot nu toe) geregistreerde merken en hier komen dagelijks nieuwe deelnemers bij. Wij kunnen u alvast vertellen: het is een mooi en divers aanbod geworden.

Ga voor een compleet overzicht van de standhouders en voor meer informatie over de beurs naar:

www.bold-opticalfair.com

 

 

Tags: