Calvin Klein Jeans | Tienerbrillen lente-zomer 2023

Calvin Klein Jeans Eyewear presenteert vier nieuwe ’teens’ optische stijlen voor lente-zomer 2023. Deze opvallende looks, met jeugdige interpretaties van trendy stijlen voor volwassenen, hebben modieuze vormen, opvallende ontwerpdetails en een selectie speelse kleuren.

 

CKJ23302

Dit montuur, dat te zien is in de campagne voor lente-zomer 2023, is een tienerinterpretatie van een optiekstijl voor volwassenen. De acetaatconstructie heeft een ronde voorkant en op maat gemaakte, in drie kleuren gefreesde veren met het Calvin Klein Jeans-logo voor een fascinerende kleurencombinatie. Verkrijgbaar in een levendige aquatint, met extra opties zoals zwart, azuurblauw en oranje.

 

CKJ23303

Uitgelicht in de Lente-Zomer 2023 campagne, deze tiener cat-eye stijl is gemaakt van ten minste 60% plantaardige hars en heeft color-block kleuren voor een leuke, jeugdige look. Het model heeft flexibele scharnieren voor een comfortabele pasvorm, met het iconische CK-monogram op beide slapen voor een speels detail. In de campagne wordt dit model getoond met een grijs montuur. Andere versies zijn groen, blauw en roze.

 

CKJ23304

Een kleurrijke cat-eye, deze optische stijl is de tienerinterpretatie van een volwassen stijl. Deze klassieke vorm is gemaakt van eersteklas acetaat en is bijgewerkt met fascinerende kleurencombinaties en het Calvin Klein Jeans-logo op de veren. Verkrijgbaar in kersen, zwart, azuurblauw en lila.

 

CKJ23301

Dit gemakkelijk te dragen, rechthoekige optische model is gemaakt van ten minste 60% plantaardige hars en versterkt zijn jeugdige look met felle color-block-kleuren. Op de slapen zit het iconische rubberen monogramlogo, in dezelfde kleur als op de voorkant. Uitgevoerd in groen, grijs, blauw en rood.

 

Deze Calvin Klein Jeans brillen zijn wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

 

EDITORIAL CREDITS: Calvin Klein Jeans Brillen; stijlen: CKJ23302, CKJ23303, CKJ23304, CKJ23301
BEELD CREDIT: Met dank aan Calvin Klein Jeans Eyewear