ClearVision helpt opticiens slagvaardiger te worden en zo zelfstandig te blijven

Eind vorig jaar is het bedrijf ClearVision Group opgericht, een nieuw initiatief van drie zelfstandige opticiens: Diederik van der Heijden (Optiek van Wely & Optiek van Dinther, Roosendaal) Tjalle Story (Ophof Opticiens & Audiciens, Hengelo) en Raymond Heunen (Heunen Opticiens, Beek en Geleen).

Na een periode van zorgvuldige voorbereiding heeft ClearVision Group met de recentelijke samenvoeging van 9 zelfstandige (optiek)bedrijven de stap gemaakt van een ambitieus project naar een volwassen organisatie. ClearVision Group wordt vooralsnog gevormd door: Optiek van Wely, Optiek van Dinther, beide uit Roosendaal, Ophof Opticiens & Audiciens uit Hengelo, Oosterhoff Hoortoestellen uit Drachten, Hoortoestelwinkel uit Twello, Heunen Opticiens in Beek, Heunen Juweliers & Opticiens in Geleen, Heunen Juweliers in Beek en Buisman Brillen in Eindhoven.

Een mooie toekomst voor opticiens
ClearVision Group is een samenwerking tussen zeer betrokken en bevlogen ondernemers. Door al hun kennis en inzichten te bundelen is ClearVision Group de manier om de waarde van zelfstandige optiekwinkels te borgen, te professionaliseren en een alternatief te bieden, mocht een optiekondernemer met pensioen willen of de winkel willen overdragen/verkopen aan een zoon/dochter of medewerker. Samen bouwen we aan een mooie toekomst.

Behoud lokaal ondernemerschap
Door samen te werken met lokale opticiens verzekert ClearVision Group het voortbestaan van de zeer waardevolle structuur van zelfstandige, lokale optiekwinkels in Nederland. Zo kunnen de zelfstandige opticiens die dat wensen zelfstandig blijven. Dit betekent ook het behouden van de eigen naam en identiteit. Op dit moment voert ClearVision Group verschillende gesprekken met diverse opticiens over toekomstige samenwerking.

Kijk op de optiek
ClearVision Group ondersteunt en ontzorgt deelnemende winkels bij de inkoop, declaratie, winkeladministratie en marketing. Voor optimalisatie van deze processen maken we gebruik van onze faciliterende partners Optitrade Retailgroep en The Retail Solution Factory. De oprichters van ClearVision geven daarnaast winkel- en ondernemersadvies, coachen en begeleiden de ondernemers en hun teams en denken mee over de eventuele werving van extra personeel. Vooropgesteld, de ondernemer blijft echter zelf aan het stuur staan.

Met de ClearVision Group is er voor alle zelfstandige opticiens in Nederland een mogelijkheid om hun optiekzaak succesvol te maken, uit te bouwen en/of door te geven aan de volgende generaties. ClearVision: Samen Zelfstandig Ondernemen

www.clearvisiongroup.nl

Foto van links naar rechts: Tjalle, Raymond en Diederik
Fotografie: Reinier van der Aart 

Tags: