MOREL par Jean Nouvel keert terug voor een vijfde seizoen

De samenwerking tussen MOREL en Jean Nouvel keert terug voor een vijfde editie om architectuur en brillen te verenigen. Deze twee ogenschijnlijk verschillende werelden, maar toch onlosmakelijk verbonden door hun esthetiek en technieken, worden tentoongesteld door middel van uitzonderlijke creaties. De MOREL-collectie heeft succes in het Louvre Abu Dhabi, waar de zonnebrilmodellen van de collectie beschikbaar zijn voor het publiek. Jean Nouvel heeft zelf dit uitzonderlijke gebouw in 2017 ontworpen.

 

 

Naar het beeld van Jean Nouvel en zijn kunst onthult dit nieuwe seizoen gestroomlijnde architectonische lijnen in een fascinerende esthetische eenvoud. Het 90045C ‘rim-to-rim’ model is volledig gemaakt van acetaat en heeft twee ingelegde gekleurde cirkels binnen een transparante structuur: een opmerkelijk technisch hoogstandje dat het ontwerp benadrukt.

 

 

 

Titanium wordt geëerd in de nieuwe releases met het 90007C model

Een bicolor werkt in perfecte harmonie met het meesterlijke minimalisme van de rest van het montuur; gekleurde cirkels versmelten met de radicale lijn die door de voorkant loopt. Unisex en universeel, ze zijn er in ronde of pantovormen en passen zich aan alle stijlen aan.

 

www.morel-france.com

Tags: