COLORS, het nieuwe kleurassortiment van Optiswiss

‘Colors’ is de naam van het nieuwe kleurassortiment van Optiswiss, dat opticiens en brildragers echte variatie biedt met een uitgebreid kleurenpalet van klassiekers en de nieuwste trends.

Sinds april 2024 zijn er twee nieuwe kleurcategorieën beschikbaar. ‘Essentials’ bevat populaire tijdloze tinten in bruin, groen en de nieuwe kleur ‘carbongrijs’. De ‘Fashion’-collectie bevat nieuwe kleuren voor maximale kwaliteit en elegantie om de zonnebrillenlook te verfijnen. Vanaf herfst 2024 zal ‘Colors’ worden uitgebreid met de Lollipop- en Contrast-collecties.
Het absolute hoogtepunt van het kleurenassortiment is het geraffineerde patroonglasconcept. Voor elke kleurencollectie is een boekje met voorbeeldglazen van alle kleuren verkrijgbaar. Het Essentials-proefglazenboekje bevat 12 proefglazen per kleur met alle beschikbare absorptievarianten. Met de lancering van de collecties Lollipop en Contrast in het najaar van 2024 kunnen klanten van Optiswiss een samenhangend concept van boekjes met het opschrift ‘Colors’ in de winkel presenteren. De nieuwe premium brochure ondersteunt ook het advies met uitgebreide technische uitleg en duidelijke illustraties.

Optiswiss maakt gebruik van de voordelen van lokale productie in Basel, want ‘Colors’ is voor alle Optiswiss merkbrillenglazen in alle materialen – 100% Swiss Made.

Tags: