CooperVision Roadshows 2023 

CooperVision neemt u in oktober mee op een bijzondere reis door Nederland met de CooperVision Roadshows, die op maar liefst 6 verschillende locaties in het hele land plaatsvinden. Tijdens deze avondvullende programma’s duikt u in de fascinerende wereld van het dragen van contactlenzen gedurende een heel leven, van myopie bij kinderen tot presbyopie bij ouderen, en alles daartussenin.

De Roadshows beloven u niet alleen te inspireren, maar ook te voorzien van waardevolle informatie die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Alles met als doel het verhogen van klanttevredenheid, loyaliteit, efficiëntie en omzet.

 

Enkele interessante onderwerpen die aan bod komen tijdens de CooperVision Roadshows zijn onder andere:

  1. PRIMEUR: Ontdek een nieuw Nederlands onderzoek naar beeldschermgebruik bij kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit onderzoek werpt wellicht een geheel nieuw licht op de impact van digitale apparaten op de ogen van jonge kinderen.
  2. In vogelvlucht: Leer hoe u uw eigen myopie management praktijk kunt opzetten en welke stappen u kunt nemen om myopie op een effectieve manier te beheersen.
  3. Generatie Z: Ontdek de waarde van deze bijzondere generatie voor uw praktijk. Begrijp hun behoeften en hoe u optimaal op hen kunt inspelen.
  4. Tips & tricks: Leer hoe u een efficiënte refractie kunt uitvoeren bij jongvolwassenen. Deze waardevolle inzichten helpen u om de juiste oogzorg te bieden aan deze specifieke doelgroep.
  5. De kansen binnen de multifocale doelgroep: Verken de mogelijkheden die zich voordoen binnen deze groeiende doelgroep en ontdek hoe u hen optimaal van dienst kunt zijn.

 

De CooperVision Roadshows zijn niet alleen een uitgelezen kans om uw kennis te vergroten, maar ook om waardevolle contacten te leggen binnen de branche. Mis deze unieke gelegenheid niet om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen en uw klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Meld u nu aan

CooperVision kijkt er naar uit om u te verwelkomen bij één van de CooperVision Roadshows. Meld u aan via deze link:

www.coopervision.nl/contactlensspecialist/coopervision-roadshows-2023

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de CooperVision Roadshows kunt u contact opnemen met CooperVision via: +31 (0) 183 40 60 80, of een e-mail sturen naar het marketing team van CooperVision: [email protected]

 

www.coopervision.nl

Tags: