CooperVision Specialty EyeCare lanceert VISAVY®, het innovatieve aanpasprogramma voor contactlenzen op maat

VISAVY® is de nieuwe naam voor MyProcornea, het unieke web-based platform van CooperVision SEC. Op 3 april 2023 is VISAVY® live gegaan in de Benelux. De naam van dit geavanceerde aanpasprogramma onderstreept het partnerschap met oogzorgprofessionals: face-to-face en hand-in-hand. Dit platform biedt oogzorgprofessionals de mogelijkheid om maatwerk lenzen met een hoge precisie aan te passen en bespaart stoeltijd. Gebruikers kunnen rekenen op service en ondersteuning om de resultaten van de contactlenspraktijk te verbeteren. Op elk moment en vanaf elke locatie kan eenvoudig op VISAVY® worden ingelogd om het persoonlijke productassortiment te beheren.

VISAVY® beschikt over uitgebreide functionaliteiten:

Lensadvies voor optimale lenskeuze

Aanpassing van RGP, zachte en ortho-k lenzen. Het programma geeft advies over de beste lens en pasvorm, die u daarna naar eigen inzicht kunt aanpassen. Het fluorescerende beeld wordt vervolgens automatisch herberekend.

 

Topografen
Het programma werkt samen met alle gangbare corneatopografen. Omdat het web-based is en niet locatie gebonden, heeft u vanaf elke (werk)locatie toegang tot de geïmporteerde beelden.

 

Fluorescentie simulatie
Naast de geïmporteerde topografieën is het mogelijk om de pasvorm van de lens te beoordelen via een fluorescentiebeeldsimulatie. Daarin kunt u de parameters voor de binnengeometrie van de lens wijzigen en gemakkelijk schakelen tussen topografie en fluorescentiebeelden.

 

Bestellen
In VISAVY® beheert u eenvoudig uw productassortiment. Bestel lenzen of plaats eenvoudig nabestellingen. Volg uw bestelling via de bestelstatus en bekijk alles in de klantgeschiedenis. Naast CooperVision SEC contactlenzen kunt u ook lensaccessoires, vloeistoffen en marketingmaterialen bestellen in uw eigen gepersonaliseerde VISAVY® omgeving.

 

Speciale features
VISAVY® heeft speciale features voor een myopie management, ortho-k en medische lenzenpraktijk. Zo helpt de myopie management module om de progressie van myopie bij patiënten te monitoren.

 

Ondersteuning
Vragen over een aanpassing? Met de geïntegreerde chatfunctie kunt u chatten met de Professional Services-specialisten van CooperVision. Bij problemen of vragen kunt u ook gebruikmaken van TeamViewer. Het voordeel hierbij is dat de Professional Services-specialist direct alle gemeten gegevens kan bekijken. Zo kan er direct een goede oplossing gevonden worden. Daarnaast zijn er diverse video’s beschikbaar met handige weetjes, waaronder onderstaande promotievideo:

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden:

www.coopervisionsec.nl/visavy

 

Bent u geïnteresseerd in VISAVY®, maar nog geen gebruiker? Neem dan contact op met het Professional Services-team van CooperVision Specialty EyeCare via: [email protected] of via +31 (0)313 677 677.