Creeër een luxe brillendisplay met TOP VISION

Wist u dat u met de Carré brillendisplays van Top Vision eenvoudig afsluitbare brillenhoeken kunt creëren, met plug-and-play brillenkasten in verschillende vormen en kleuren die in elk winkelinterieur passen? Met deze reeks brillendisplays kunt u op uw wand open en afsluitbare units naast elkaar plaatsen, en samen met spiegels en merkversterkende boxjes creëert u snel en efficiënt het ultieme brillentheater voor uw luxe brillencollecties.

Als u op zoek bent naar een afsluitbare brillenpresentatie dan zijn de Carré One en Carré Alumina brillenkasten dé oplossing om toe te passen.

 

 

Carré ONE afsluitbare brillenkasten zijn de ultieme op afstand bedienbare brildisplays voor luxe brillen die optimale aandacht verdienen. Er is kristalheldere verlichting geïntegreerd in de planken en uw brillencollecties worden stevig beschermd tegen diefstal. Door te kiezen voor deze afsluitbare brillenkasten creëert u makkelijk en snel een omgeving waar zowel u als uw klant zich op hun gemak voelen. De planken zijn voorzien van tien LED’s per individuele brilpositie die zorgen voor een levendig heldere presentatie en uw brillen laat stralen!

 

Waarom kiezen voor Carré met afsluitbare planken?

 • Directe installatie
 • Luxe en veilig
 • Op afstand bedienbaar
 • Horizontaal en ruim
 • Individueel verlicht

 

 

Carré Alumina brillenkasten met verticale brilpalen zijn de ideale displays om uw zonnebrillen veilig te presenteren. Deze presentaties hebben een hoge capaciteit, zijn voorzien van verlichting in het boven-paneel en sluiten naadloos aan bij andere Carré producten. Deze brildisplays zijn verkrijgbaar in vijf kastkleuren met vier achtergrondkleuren.

 

Waarom kiezen voor Carré met Alumina brilpalen?

 • Plug & Play-oplossing
 • Op afstand bedienbaar
  of met sleutel gesloten
 • Hoge presentatiecapaciteit
 • Hoogwaardige klantervaring

 

 

Deze op afstand bedienbare brillendisplays bieden ultiem gebruiksgemak en een hoogwaardige klantervaring. Met één druk op de knop is de zonnebril gemakkelijk te pakken, kan het winkelpersoneel zich volledig concentreren op hun werk en hoeven zij zich geen zorgen te maken over eventuele diefstal.

 

Bekijk hier hoe andere opticiens Carré hebben toegepast.

 

MEER INFORMATIE

Top Vision Group bv
Waarderweg 58
2031 BP, Haarlem
Nederland

T: 023 517 6677
M: [email protected]

 

www.topvisioninstore.com

Tags: