De 25-jarige evolutie van Titan Minimal Art

Titan Minimal Art van Silhouette, geboren op aarde en gedragen in de ruimte, heeft in 1999 de brillenmarkt op zijn kop gezet met een licht gewicht en perfecte pasvorm. En nu, ter ere van het 25-jarige bestaan, introduceert Silhouette met trots de Highlight-collectie. Deze collectie, met een gewicht van slechts 2 gram en zonder schroeven of scharnieren, belichaamt een frisse, boeiende stijl met ultramoderne accenten.

 

 

Laat de persoonlijkheid van uw klanten spreken door de vier vormen te personaliseren met kleurtinten en de innovatieve ‘Partial Color Groove’. Elke vorm, vernoemd naar een sterrenbeeld, heeft zijn eigen unieke kenmerken. ‘Rose Andromeda’ straalt futuristische vrouwelijke gratie uit, ‘Mint Phoenix’ is een technisch meesterwerk geïnspireerd op de glamour van de jaren 1970, ‘Blue Pegasus’ biedt klassieke mannelijke geometrie, en ‘Grey Taurus’ schittert met een dubbele brug voor dames en heren.

 

 

De ultralichte titanium brillenglazen vertegenwoordigen de prachtige toekomst van dit materiaal. Met technische verbeteringen zoals beter instelbare veerscharniertjes en een fijnere neusbrug is dit de meest persoonlijke en flexibele titaniumbril ter wereld.

 

 

Silhouette blijft vernieuwen en de toekomst van lichte premium brillen vormgeven. Ontdek de vernieuwde Titan Minimal Art-collectie met moderne en klassieke modellen in kleuren zoals groen, blauw, violet, goud, roségoud en zilver.

 

www.silhouette.com