De nieuwste brilmodellen van Flair

Flair presenteert zijn nieuwste collectie, die indruk maakt door zijn bewegende elegantie en tijdloze lichtheid. Fonkelende zirkoniasteentjes, gedraaide kleurvlakken, uitgewerkte materiaalcombinaties met superlicht HD-acetaat en bètatitanium en filigraan handkleuring – dat zijn de thema’s van de nieuwe modellen. Lensvormen voor elke gezichtsvorm in het assortiment met volledige rand en zonder rand ronden de nieuwe producten perfect af.

Maximaal minimalistisch, geraffineerd decoratief of ongecompliceerd – met filigraan handgekleurd, exclusieve afwerkingen of hoogwaardige acetaten – herontdek de hoogste kwaliteit Made in Germany.

 

Model Art Couture 9128: Bewegende elegantie

Als twee kronkelende linten spelen de gedraaide tempelsegmenten rond de gezette zirkonia. Beweging, dynamiek en lichtheid zijn de kenmerken van dit model.

Kenmerken: Set zirkonia; handgekleurde roestvrijstalen veren

Model 5067: Spel van dimensies

Het expressieve herenmontuur 5067 met zijn rechtlijnige maar gestructureerde veren maakt indruk met zijn tweedelige ontwerp in reliëf, dat een tactiele ervaring wordt dankzij de driedimensionaliteit. Dit effect wordt benadrukt door matte en hoogglans gepolijste oppervlakken.

Kenmerken: Mat/glanzend effect; roestvrijstalen veren; verborgen scharnier; acetaat uiteinde van de veren

Model 7010 – 7012: tijdloze lichtheid

De klassieke modellen passen bij elke gezichtsvorm en benadrukken vakkundig je eigen persoonlijkheid. De monturen maken indruk door hun combinatie van een superlichte volle rand van HD-acetaat met delicate roestvrijstalen veren. Klassieke acetaatkleuren in een nieuwe definitie en lichte eenheidskleuren zorgen voor een eigentijdse look.

Kenmerken: HD-acetaat; gegalvaniseerde roestvrijstalen veren; de veren zijn aan de voorkant bevestigd met een geschroefde huls, waardoor ze op elk moment kunnen worden vervangen

Model 2009 en 2010: Speelse combinatie

De stijlvolle combinatie van titanium en acetaat creëert expressieve contrasten en benadrukt de individuele persoonlijkheid. Subtiele kleurreflecties gecreëerd door handgekleurde oppervlakken geven de modellen een extravagante flair.

Kenmerken: Bètatitanium voorkant; acetaat veren; acetaat binnenringen; nylon glazuur