De trendkleur van 2023 | VIVA MAGENTA

‘Viva Magenta’ is geen Spaans geïnspireerd slogan, maar de Pantone-kleur van 2023. Het is een in de natuur gewortelde tint uit de roodfamilie en is geïnspireerd op het rood van cochenille, een van de kostbaarste kleurstoffen uit de natuurlijke verffamilie. Deze kleur laat zich inspireren door het leven en drukt een nieuw signaal van kracht uit. Moedig en onbevreesd, Viva Magenta 18-1750 is een levendige, schitterende kleur, vol leven. 

Volgens Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van het Pantone Color Institute, heeft Viva Magenta een speelse, leuke kant die op vele gebieden kan worden toegepast. MOREL is verheugd haar creaties te onthullen waarin deze tint is verwerkt in haar decoraties en acetaten.

 

MOREL presenteert monturen afgestemd op de kleurtrend ‘Viva Magenta’

 

Montuur 20137K
Dit montuur is een ode aan Viva Magenta met zijn roze, rode en paarse tinten. Met dit montuur, dat resoluut gedurfd is in zijn vorm en contrasten, kunt u zich zonder terughoudendheid uiten. Het gekleurde haakje weerspiegelt de fijne roestvrijstalen wenkbrauw die in het acetaat is aangebracht en voegt een verfijnd vleugje kleur toe.
Dit montuur is de perfecte combinatie van ultravrouwelijke codes: afgeschuinde boog, gefacetteerd acetaatwerk en zeer ronde slapen.

 

 

Montuur 40224N
Volgens Pantone is Viva Magenta krachtig en moet het aanzetten tot “ongebreidelde experimenten en zelfexpressie”. Dit model benadrukt kleur door acetaatcollages die nu eens doorschijnend en charmant, dan weer ondoorzichtig en assertief zijn. De truc is hier om de vorm karakter te geven met een vleugje kleur binnen de cirkel.

 

Montuur 40203N
Dit montuur is royaal van kleur en verkent een palet dat past bij de geest van Viva Magenta. Hetzelfde acetaatpatroon, bijna gebloemd, siert de voorkant en het eindstuk, perfect passend bij de effen kleur van de slapen. Kortom, een verrassend en atypisch acetaat, speciaal ontworpen voor kleine gezichten.

 

 

VIVA MAGENTA in eerste Eyeline Magazine van 2023

Onze eerste Eyeline Magazine van 2023, die dinsdag 31 januari 2023 bij u in de brievenbus ligt, staat vol met VIVA MAGENTA inspiratie. Maar eigenlijk is de online Eye@line écht het eerste magazine, deze week nog in uw mailbox met alle info over Bold Optical Fair. Graag tot ziens daar!

 

www.morel-france.com

Tags: