Donatie Eschenbach aan stichting ‘Oren en Ogen Tekort’ zorgt voor mooie ontwikkelingen

Eschenbach doneert een prachtig geldbedrag aan stichting ‘Oren en Ogen tekort’. Dit bedrag wordt gedoneerd in plaats van het uitgeven van relatiegeschenken, aangezien geld goed besteed kan worden aan stichtingen en verenigingen die het in deze tijden moeilijk hebben. Eschenbach hoopt dat relaties dit gebaar kunnen waarderen en dankt alle relaties voor het vertrouwen.

 

Zoals ieder jaar geven bedrijven geschenken aan hun goede relaties als blijk van waardering voor het vertrouwen in hun bedrijf. Ook Eschenbach stelt haar relaties zeer op prijs. Eschenbach heeft echter gemeend, dat dit geld beter besteed kan worden aan stichtingen en verenigingen die het in deze tijden moeilijk hebben. Niet alleen dit jaar, maar ook vorig jaar werd er door Eschenbach geld gedoneerd. Afgelopen jaar was dit aan het KNGF en BCG (Blindengeleiden honden) in plaats van het uitgeven van relatiegeschenken.

Eschenbach hoopt dat dit gebaar gewaardeerd zal worden en wenst iedereen namens hun hele team fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

 

Over Stichting Oren en Ogen tekort

Stichting Oren en Ogen Tekort zet zich in om kunst en cultuur toegankelijker te maken voor mensen met een visuele- en of auditieve beperking. Dit doet deze stichting niet alleen vóór maar ook met de mensen.

Tijdens bijvoorbeeld stadswandelingen die gegeven worden door mensen die doof zijn of een visuele beperking hebben, ervaren deelnemers de stad met alle zintuigen. Met name voor mensen met een visuele beperking wordt er dankbaar gebruik gemaakt van modellen zodat ook zij unieke gebouwen kunnen ervaren zoals de Euromast en Kubuswoningen in Rotterdam.

Ook worden de deelnemers meegenomen naar plekken waar ze anders nooit komen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de archeologische opgraving in Tiel, waarin iedereen letterlijk met zijn voeten in de put kwam te staan en de handen in de klei kon steken. Bekijk in onderstaande video een terugblik:

 

Kerstgift zorgt voor mooie ontwikkelingen

Dankzij de kerstgift van Eschenbach worden er nieuwe plekken voelbaar en daarmee zichtbaar gemaakt voor mensen die niet (goed) kunnen zien. Zo helpt Stichting Oren en Ogen Tekort slechtziende gidsen om hun verhaal nog beter over te brengen en de wereld voor anderen te vergroten.

 

www.orenenogentekort.nl

Tags: