Duik in de wereld van contactlenzen tijdens OPTI 2024

Ontmoet fantastische exposanten en beleef boeiende irissessies in het speciale contactlensgedeelte van Opti 2024, wat de interesse in lenzen versterkt. Naast de vooraanstaande spelers op de contactlensmarkt tijdens Opti 2024, zorgen persoonlijke irissessies ervoor dat de focus op lenzen nog meer wordt benadrukt. De zichtbaarheid en daarmee de aandacht voor contactlenzen zullen aanzienlijk worden vergroot tijdens de aankomende Opti van 12 tot 14 januari 2024, in lijn met de huidige markttrends.

 

Belangrijke onderwerpen in de branche, zoals bijziendheid, een groeiend aantal presbyope mensen, geschikte trainingscursussen en marketingtools, zullen worden besproken. Er liggen echte (verkoop)kansen voor professionals die benut moeten worden. In Hal C4 zullen fabrikanten van contactlenzen, verzorgingsproducten en machines zoals MPG&E, Menicon GmbH, CooperVision en andere spelers hun hoogtepunten presenteren.

 

‘Lens in Focus’ – irissessies met emotionele impact

Naast de contactlensfabrikanten die aanwezig zullen zijn in 2024, is het nieuwe ‘Lens in Focus’-gedeelte zeer persoonlijk. Tijdens speciale lenzensessies in Hal C4, stand C4.341, worden afbeeldingen van individuele ogen gemaakt met behulp van hoogwaardige fotografie. Na complexe beeldverwerking ontstaat er een uniek iriskunstwerk. De foto is zacht voor de ogen en veilig, omdat er geen LED-technologie wordt gebruikt. Het resultaat: niet alleen een gegarandeerde blikvanger en een idee voor uw eigen optiekbedrijf, maar ook een blijvende emotionele herinnering aan Opti 2024 in München. Dankzij speciale effecten die vrij kunnen worden gekozen, ontstaan er onvergetelijke meesterwerken van de ogen van bezoekers die bij hen blijven. Beelden die verhalen vertellen over leven, liefde, geluk of ervaringen. Maar de indirecte boodschap is ook duidelijk: onze ogen en ons zicht zijn onvervangbaar en verdienen alle lof aan alle kanten op de beurs, ook vanuit het perspectief van contactlenzen.

 

MEER INFORMATIE
www.opti.de

 

BEELD BRON: Opti 2024 boosts the desire for lenses. GHM

Tags: