Edward Wagemakers versterkt salesteam Maison Nathalie Blanc

Edward Wagemakers is al 15 jaar werkzaam in de optiekbranche, waarvan de laatste 8 jaar als agent van Design Eyewear Group. Design Eyewear Group is de laatste jaren flink gegroeid, met merken als ProDesign Denmark die dit jaar het 50 jarig jubileum viert. Daarnaast voert Design Eyewear Group ook de merken Face&Face, Woow, Alium, Kilsgaard, Nifties en Inface. U kunt Edward tevens kennen van zijn baan bij Luxottica, voordat hij aan de slag ging bij ProDesign Denmark. Via zijn nieuwe collega Heideliek Wassink, ook al jarenlang werkzaam in de optiekbranche, is Edward in contact gekomen met Maison Nathalie Blanc. Hij was direct gefascineerd door de onderscheidende collectie die heel goed bij hem past qua design en stijl. Deze match resulteerde erin dat Edward het salesteam van Maison Nathalie Blanc vanaf heden is gaan versterken.

 

Edward heeft daarvoor Heideliek Wassink geïntroduceerd bij Design Eyewear Group in het noorden van Nederland; echter door enorme drukte van Heideliek kon ze het niet meer voor elkaar krijgen om voor Maison Nathalie Blanc ook naar het zuiden te reizen. Hoe leuk was het daarom dat Heideliek, Edward kon voorstellen bij Maison Nathalie Blanc voor het zuiden van het land. Voor Edward een perfecte combinatie zeker omdat hij nog iets zocht in het hoogsegment. Twee weken geleden zijn Edward en Heideliek samen naar Parijs geweest, om een goede indruk te krijgen van het merk en het team hierachter.

 

“Maison Nathalie Blanc is in mijn ogen nog een parel die verder gaat groeien en waar we nog meer van gaan zien de komende tijd”.

– Edward Wagemakers

 

Als zelfstandig agent, wil je graag iets extra’s of exclusiefs doen voor je klanten. Dat maakt het optiekvak zo leuk, het is als een kers op de taart. Edward krijgt naar eigen zeggen veel energie van samenwerkingen met mensen die met passie hun mooie brillen verkopen en servicegericht bezig zijn in hun zaak.

..

 

Over Maison Nathalie Blanc

Maison Nathalie Blanc brillen worden exclusief in Frankrijk geproduceerd en herkent u aan de highquality designs. Wilt u als zelfstandig opticien uw assortiment verrijken met een merk dat vernieuwend en ‘eigen’ is? Dan komt Heideliek of Edward graag bij u langs.

 

Haute Couture monturen met een modern randje

Maison Nathalie Blanc brillen zijn verdeeld in drie hoofdlijnen. Nathalie Blanc Paris (dames), Monsieur Blanc (heren) en Blanc (kinderen). Nathalie Blanc ademt haute couture , waarin traditie en een moderne touch samensmelten. Zo werden de damesmonturen vanaf 2015 gelanceerd. De gelijknamige miss Blanc lanceerde toen haar eerste succesvolle lijn: Nathalie Blanc Paris brillen. Haar doel? Hoogwaardige eyewear creëren die álles heeft op het gebied van comfort en stijl. In 2018 werden vervolgens de Blanc kids brillen geïntroduceerd. Een hoogwaardige lijn monturen voor kinderen en jongvolwassenen. 2020 was een ode aan de man, in dit jaar werden de heren monturen gelanceerd. Monsieur Blanc is officieel onderdeel van het modehuis. Dit is ook het moment dat Nathalie Blanc Paris volledig focust op dames.

 

MEER INFORMATIE

Heideliek Wassink

+31 (0)6 34391735

 

Edward Wagemakers

+31 (0)6 11911796

 

www.toptics.nl

www.nathalieblancparis.com