Een feestelijk geschenk: de nieuwste zonnebrillen van Morel

Het einde van het jaar nadert en de race om kerstcadeaus is in volle gang. Voor sommigen stromen de ideeën, terwijl anderen op 24 december overal naartoe rennen op zoek naar een goudklompje. Dit jaar wordt het ook voor laatkomers makkelijker om een kerstgeschenk in te slaan met een selectie zonnebrillen van MOREL. Met deze collectie worden brillen voor hem en haar ontdekt met kleurrijke, iconische en atypische modellen uit capsulecollecties.

 

Gekleed in pastelroze heeft de dames zonnebril 80086A een retrostijl. De gepoederde roze lijn die in het acetaat is aangebracht, omlijnt de wenkbrauw en de dikke slapen zijn beschermd. Naast deze vrouwelijke zonnebril, verrast Morel tevens met een heren zonnebril, 80092A. Deze aviator look is gemaakt van acetaat en biedt een hoog draagcomfort.

 

 

Zonnebrillen ROXANE (foto 4) en ISIDORE (foto 2) zijn ultra-vrouwelijk en glamoureus. De ROXANE heeft een vlinderbeugel met Swarovski strass steentjes op de boog is een replica van een collectie gelanceerd door MOREL in de jaren 1950. Een gedurfd, absoluut verbluffend ontwerp. Het iconische ISIDORE model uit de Marius MOREL collection is daarnaast tijdloos en elegant. Net als ROXANE is het een replica van de jaren 50 en een must-have voor feestjes.

Voor heren is de zonnebrillen collectie van Morel tevens verder uitgebreid met zonnebril 90009C en 90011C.
Herkenbaar van veraf, weerspiegelen deze twee modellen het radicale ontwerp van de architect Jean Nouvel, met wie MOREL opnieuw samenwerkt. Strakke lijnen met een openhartig karakter. Rond door zijn vorm, dit is het tempo dat hij aan deze collectie gaf; door zachtheid, transparantie en een zwarte zonnebril met pure elegantie.

 

Meer informatie?

Bekijk de website van Morel: www.morel-france.com