Flair Eyewear voorjaarscollectie 2024

Fonkelende zirkoniastenen, schitterende afwerkingen, gedraaide kleurvlakken en geraffineerde kleurspelingen zijn de thema’s van de nieuwe Flair lente-/zomercollectie 2024. In de exclusieve Art Couture-lijn zet model 9125 het basisconcept van bewegende en gedraaide oppervlakken voort dat voor het eerst zijn weg vond naar de Flair-collectie met model 9116. Handgekleurde oppervlakken die van binnen naar buiten draaien, spelen met licht en schaduw, kruispunten die lichtheid tot leven brengen en het vormenspel in dit elegante model afronden – dat is het nieuwe damesmodel 9125.

Het Art Couture model 9127 zet ook het spel van bewegende vormen voort. Als twee kronkelende linten omarmen twee gedraaide slapen het met de hand aangebrachte decoratieve element met gezette zirkonia. Beweging en dynamiek en het samenspel tussen de binnen- en buitenkant zijn de bijzondere kenmerken van dit model.

Je kunt je verheugen op frisse nieuwe kleuren in onze modellen 209 en 210 met volledige rand. Het kleurenspel tussen de binnen- en buitenkant en de ongebruikelijke oogschelp zorgen voor geraffineerde accenten op het tweede gezicht met de nieuwste kleurtrends.

Met de S-slaap wordt het Pure Colour-systeem uitgebreid met een compleet nieuwe, slanke tempelvariant. De twee damesmodellen 1501 en 1502 en de twee herenmodellen 1500 en 1503 zijn verkrijgbaar in de 8 harmonieuze kleuren uit het PURE COLOUR acetaatassortiment. En natuurlijk kunnen ze, zoals altijd, worden gecombineerd met alle lensvormen.

De nieuwe producten in de lente-/zomercollectie 2024 worden afgerond met maximaal minimalisme. De twee nieuwe Flair 1600 en 1601 modellen zijn een verdere ontwikkeling van de minimalistische klassieker. Met een slaap die slechts 0,9 mm dun is en gemaakt van anti-allergeen chirurgisch staal, een schroefloos Flair-scharnier met geïntegreerde auto-stop en een minimalistisch, transparant uiteinde van de slaap dat het ontwerp volgt, bieden ze maximale flexibiliteit, een minimaal gewicht (3 g) en de hoogste kwaliteit. Dit maximale minimalisme spreekt niet alleen puristen aan.

Maximaal minimalistisch, geraffineerd decoratief of ongecompliceerd – met hoogwaardige handkleuren, afwerkingen of acetaten – herontdek de hoogste kwaliteit ‘Made in Germany’.