Fred van Leeuwen, Sales Manager van Essilor en O’Max Instruments met pensioen

Fred van Leeuwen, Sales Manager van Essilor en O’Max Instruments, gaat met ingang van 31 december 2022 met een welverdiend pensioen. Na ruim 44 jaar, als geliefd collega, werkzaam te zijn geweest, breekt er nu een andere tijd aan voor Fred.

 

Over Fred van Leeuwen

Fred is in juni 1979 gestart bij Essilor Zevenaar. Van productie van brillenglazen, leiding geven aan verschillende afdelingen, naar Customer Service, Marketing, Sales en Management, alle afdelingen heeft hij doorlopen. Het overgrote deel van zijn carrière is hij verantwoordelijk geweest voor de optische instrumenten binnen Essilor en dat heeft hij altijd met veel passie en plezier gedaan. Hij had veel contact met zowel leveranciers als klanten en velen van u zullen hem dan ook regelmatig dan wel in de optiekzaak dan wel op een beurs gesproken hebben.

 

Heinrich Smit

De taken van Fred worden waargenomen door Heinrich Smit, Directeur Instrumenten van Essilor en O’Max. Heinrich heeft zijn studies; finance, marketing én optometrie afgerond in Zuid Afrika en is reeds 8 jaar werkzaam bij Essilor. Na een aantal jaar daar gewerkt te hebben als Instruments Business Unit Manager, heeft hij gewerkt bij Essilor International in Frankrijk en is hij daarnaast nauw betrokken geweest bij diverse innovaties op het gebied van refractie- en optometrie instrumenten.

 

www.essilor.nl / www.omax.nl

Tags: ,