Götti – Misdaden uit het verleden

Met CONNIE en CLYDE heeft Götti Switzerland zich duidelijk laten inspireren door het beroemde criminele duo. Rechttoe rechtaan, expressief en geherinterpreteerd. Additief vervaardigde brillen voor een authentieke retrolook. De smalle monturen zijn terug!

De ontwerptaal van CONNIE en CLYDE speelt met invloeden uit stedelijkheid, cultuur en mode. De twee brillen zijn een herinterpretatie van het smalle montuur, dat vaak belachelijk werd gemaakt als een modemisdaad uit het verleden. Maar dat is nu verleden tijd! De twee retrobrillen zijn in Zwitserland vervaardigd met behulp van een 3D-printproces en hebben een nieuw leven gekregen. Het opvallende, unieke duo vult een gat in de Götti-dimensie – en er bestaat geen twijfel over dat het ene model niet zonder het andere kan. Afgeronde randen maken de stoere lichtgewichten optisch zachter. Ze zijn verkrijgbaar in 15 kleuren als optische bril of zonnebril.

Eén ding is duidelijk: de twee zijn onafscheidelijk en samen nemen ze het op tegen de rest van de wereld… net als Bonnie en Clyde.