Hoe speciaal ben je als contactlenspraktijk?

Als optiekbedrijf en contactlenspraktijk is het belangrijk om je te onderscheiden van degenen in de branche die een ‘one size fits all’-oplossing bieden. Voor leveranciers is dat niet anders. Daarom heeft Ercon haar assortiment zodanig opgebouwd dat de klant altijd een keuze heeft en aan vele behoeften kan worden voldaan.

 

Extreme H2O
De Extreme H2O-familie heeft lenzen in alle vervangingsritmes. Ook de keuze in diameters is groot. Bovendien zorgt het biocompatibele materiaal in hydrogel-uitvoering voor een hoog comfort en een superieure waterretentie. Een uitstekende combinatie in droge omstandigheden.

Avanti
De Avanti-lenzen in het ERCON-programma zijn een welkome aanvulling op het maandlenzensysteem. Vanwege de ruime keuze in addities – zowel sferisch als torisch – is er voor iedere klant een passende maandlens. Ook de ruime beschikbaarheid in diameters en krommingen maakt het aantal aanpasmogelijkheden zeer groot.

Maatwerk
Behalve genoemde lenzen heeft ERCON in haar uitgebreide assortiment een lens voor vele toepassingen. Of het nu gaat om het corrigeren van keratoconus, lenzen die speciaal gemaakt worden voor hele jonge kinderen en baby’s, of het mooier maken van een oog dat bijvoorbeeld door een trauma lelijk is geworden: ERCON kan hierin adviseren én het juiste product leveren.

Myopie controle
Ook voor myopie controle heeft ERCON een specialistisch product in huis. Voor een complexe correctie zoals bij myopie management het geval is, is een standaardproduct geen optie. De keuze van ERCON is gevallen op de Esencia-lens. Een geheel gepersonaliseerde lens.

Voor meer info: www.erconctl.nl

Tags: