J.F. REY wint iF Design Award 2024

J.F. REY kondigt met trots aan een iF DESIGN AWARD te hebben gewonnen voor het JF3056 titanium model, in de categorie PRODUCT. De innovatieve technologie van dit concept overtuigde de 132 designexperts in de jury van het iF International Forum Design GmbH, een van ’s werelds meest gerenommeerde designprijzen.

Het merk deelt de prestigieuze onderscheiding met zijn teams en partners die hebben deelgenomen aan dit ambitieuze project, in het bijzonder alle unieke talenten van de J.F. REY Design Studio. Hun creatieve vindingrijkheid en sterke technische expertise zijn unaniem erkend door de toekenning van dit iF-label van kwaliteit en uitmuntendheid, zeer gewild in de designwereld. Deze erkenning benadrukt de knowhow en versterkt de reputatie van J.F. REY als een van de toonaangevende vernieuwers in de brillenindustrie.

Innovatie en stijl
De JF3056 Titanium & Carbon Series is een optisch montuur dat voornamelijk gemaakt is van titanium, waardoor het bestand is tegen stoten en slijtage en licht van gewicht is voor dagelijks comfort. Speciale kenmerken zijn een voorkant uit één stuk zonder lassen tot aan het scharnier, platte randen aan de bovenkant en op de neus om het aerodynamische profiel te accentueren en een exclusief gepatenteerd scharnier zonder schroeven of lassen. Dit op maat gemaakte Flex-scharnier is geïntegreerd in de roestvrijstalen veren en wordt versterkt door decoratieve inzetstukken van koolstofvezel die het montuur een extra vleugje elegantie geven.

Het model heeft morfologische veren die passen bij de meest uiteenlopende gezichtsvormen. De uiteinden zijn van acetaat en het logo is van metaal en epoxyhars. Het model wordt aangeboden in een reeks gesatineerde tweekleurige metallic kleuren. Een montuur van topklasse dat esthetiek en techniek harmonieus combineert: het ontwerphandelsmerk van J.F. REY.

Tags: