John van den Bosch 12,5 jaar accountmanager bij Oté

Tijdens het NCC vierde John van den Bosch zijn 12,5 jarig jubileum bij Oté. Een mijlpaal waarbij stilgestaan wordt en waarbij John in het zonnetje gezet is.

 

Werken bij een familiebedrijf ligt John goed, zo blijkt al 35 jaar. Voordat hij de overstap maakte naar Oté heeft John ruim 22,5 jaar als opticien bij een familiebedrijf gewerkt. Na die jaren is hij de uitdaging aangegaan om als accountmanager voor contactlensvloeistoffen aan de slag te gaan bij Oté. Samen met collega’s Paul Borggreve en Tony Gloens draagt John van den Bosch zorg voor de klanten in de Benelux. John is met name in Zuid- en Zuid-Oost Nederland te vinden.

 

“Oté is een geweldig Nederlands familiebedrijf met een mentaliteit die bij me past. Iedere dag staan de collega’s voor me klaar. Korte lijntjes. We helpen elkaar waar nodig. We doen het echt samen als een grote Oté Family. Het dagelijks contact met onze fijne klanten daar krijg ik energie van: goede zakelijke gesprekken op een sociaal vriendelijke manier. Oprecht. Dat maakt het werk mooi en waardevol” – John van den Bosch.

 

CONTACTGEGEVENS

Oté | John van den Bosch

T. +31(0) 625 016 378
E. [email protected]

 

www.ote.nl

Tags: