JULBO verhuist naar Sports Business Center ‘where sports meet!’

Begin november 2022 heeft Julbo een nieuwe showroom geopend in het sports business center in Leusden. Na 3 jaar in het sport retail-center in Maasbergen te hebben gezeten, werd het tijd voor een volgende stap.

 

Het merk Julbo is een gevestigde naam binnen de Outdoor industrie maar groeit fors in Nederland en België in diverse andere takken van de sport. Deze groei zit, naast de Optiek branche, voornamelijk binnen de Wintersport, Bike en Running specialisten.Vanuit de nieuwe showroom in het SBC kan Julbo hun producten en technologieën perfect presenteren en verwachten ze een kortere lijn te kunnen leggen naar de retailers in de diverse takken van sport.

”Veel inkopers weten de weg naar het Sports Business Center te vinden vanwege het grote en mooie aanbod merken binnen dit professionele centrum. Verder gaat Julbo hun showroom inzetten om clinics te verzorgen, ontvangen ze media partners én natuurlijk al hun atleten en ambassadeurs uit Nederland en België”, aldus Bart van Driel, Sales & Marketing Manager  Julbo in Nederland en Vlaanderen.

Vanaf nu kunnen de Nederlandse en Belgische sportretailers en opticiens de nieuwste collecties inkopen op het gebied van (sport-)zonnebrillen, correctiemonturen, skibrillen en helmen voor het skiën, snowboarden en fietsen. Zo zijn de zonnebrillen collecties voor 2023 van JULBO voor kinderen en volwassenen reeds beschikbaar en zullen de nieuwe wintersport collecties SNOW2023 binnen enkele weken gepresenteerd worden in showroom B-40 in Leusden.

De Nederlandse en Belgische zomer-& wintersport specialisten krijgen vanaf dit inkoopseizoen een volledig overzicht van de verschillende innovaties op het gebied van monturen, helmen, lens technologieën, etc. Naast de retailers, zal deze showroom ook gebruikt worden voor afspraken met de media partners in de Benelux voor een duidelijke weergave van JULBO’s spirit. Tevens zullen de professionele atleten en ambassadeurs uit TEAM JULBO een plek hebben, waarin ze perfect geadviseerd kunnen worden in hun zicht én het beschermen van hun ogen, om een maximale prestatie te kunnen leveren in  discipline.

 

Foto's Julbo showroom

 

Adresgegevens

JULBO’s showroom is in het Sports Business Center  aan de

Plesmanstraat 1, 3833 LA in LEUSDEN.

Unit B-40, 1e verdieping.

 

Contact

Bart van Driel / JULBO EYEWEAR NL + BE / Tel: +31 (0)6 41 2 4 73 76 / [email protected]

 

www.julbo.com

Tags: