Let’s celebrate the Future Generation!

Nog even, op 10 en 11 maart om precies te zijn, en dan is het zover: NCC 2024. U bent inmiddels vast al op de hoogte van het NCC zelf, maar graag informeren wij u over alles wat NCC dit jaar te bieden heeft en wat u zeker niet mag missen!

 

Feestavond

Wist u ook dat op 10 maart het dak eraf gaat in de avond? Gaan we samen ’s avonds terug naar de jaren 80, 90 en 00 op de dansvloer. Dat lijkt ons leuk! Na het Trio ‘Roept u maar’ tijdens de borrel en een smaakvol diner met entertainment, is het podium voor FloorJaxx, een combinatie van DJ en live muzikanten. We kijken er nu al naar uit. Voor de feestavond is een avondticket nodig.

 

 

Studentenlounge

Naast deze feestavond heeft NCC dit jaar een geweldige toevoeging voor de toekomstige generatie, namelijk een speciale Studentenlounge in de bruisende Limburg Foyer. Een ontmoetingsplek voor studenten om samen te komen, ideeën uit te wisselen en zich te laten inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van optometrie en contactlenzen. In de speciale selfiehoek kunnen studenten kleurrijke foto’s maken om deze vervolgens direct te delen op social media. Ook staan er, exclusief voor studenten, goodiebags klaar die royaal zijn gesponsord door de expo en andere toonaangevende industrieën. Studenten, haal die goodiebags dus op!

 

Bezoek de expo

Op de NCC-expo staan twee dagen meer dan 25 contactlens-, instrumenten- en softwareleveranciers op u te wachten. Iedere leverancier heeft een eigen focus in de stand en verwelkomt graag deelnemers tijdens de pauzes in de ochtend of middag, tijdens de lunch en/of tijdens de borrel. De expo benadrukt ook het wetenschappelijke element van het NCC.

Bekijk hier welke leveranciers op de expo staan: www.contactlenscongress.com/nl/sponsoren

 

 

Gaat u met ons mee back to The Future (Generation)?  

Koop uw toegangsbewijs voor het NCC 2024: www.contactlenscongress.com/mijnncc/nl/ticketshop
Tot ziens op #NCC2024!

 

MEER INFORMATIE

www.contactlenscongress.com