MARCIANO staat voor pure glamour

In 2004 was Marciano de eerste merkuitbreiding van GUESS en sinds 2013 maakt het deel uit van het merkportfolio van Marcolin. Zowel de optische monturen als de zonnebrillen van Marciano zijn verfijnd met geraffineerde details. Het merk heeft een duidelijke kernwaarde die veel vrouwen over de hele wereld aanspreekt: het creëren van een glamoureuze uitstraling.

De collectie van Marciano wordt wereldwijd verkocht in optiekwinkels en een selectief aantal GUESS-winkels. Het volgt het voorbeeld van GUESS met cutting-edge accessoires. De collectie is bijzonder vrouwelijk, zeer glamoureus en af en toe gedurfd sexy. Dit kan echter ook op subtiele wijze worden uitgedragen, zoals te zien is aan het montuur op de foto, dat deel uitmaakt van de voorjaar/zomercollectie van 2023.

Met een uitgebreide collectie van verfijnde optische monturen en trendy zonnebrillen, biedt het merk voor elke vrouw de perfecte keuze. Of u nu een fashion-forward trendsetter bent of op zoek bent naar tijdloze elegantie, Marciano heeft het allemaal.

 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over deze prachtige collectie?

Bezoek dan de website van Marcolin:

www.marcolin.com