Marcolin en MCM sluiten nieuw partnerschap 

Marcolin en MCM, het Duitse luxe modehuis dat in 1976 is ontstaan in München, kondigen een exclusieve licentieovereenkomst aan voor het ontwerp, de productie en wereldwijde distributie van MCM Eyewear tot 31 december 2028.

.

MCM werd geboren uit de innovatieve en rule breaking sfeer van München in de jaren 1970 en kwam naar voren als een verfrissend alternatief voor conventionele luxe. MCM vat de kern van ‘L’enfant terrible’ samen. Het merk ontwierp zelfstandig premium accessoires voor de gewaagde jetset van die tijd en kreeg al snel wereldwijde bekendheid.

Vandaag de dag staat MCM voor een nieuw tijdperk van elegantie, waarbij reislust en inclusie samengaan en ligt de focus op genuanceerde eisen van de moderne reiziger en digitale nomade van vandaag. MCM wordt geprezen door industrieleiders, originelen en atleten en is vertegenwoordigd in meer dan 650 winkels in topsteden als München, Parijs, New York en Tokio, waar ongeëvenaard vakmanschap en ongeëvenaarde ontwerpen worden getoond.

Marcolin zal MCM’s brillencollecties ontwikkelen volgens de fundamentele waarden van het merk, dat altijd vakmanschap, design en duurzaamheid heeft gecombineerd in haar creaties. De eerste MCM-zonnebrillen en optische collectie geproduceerd door Marcolin zullen vanaf januari 2024 verkrijgbaar zijn in geselecteerde winkels.

.

www.marcolin.com

Tags: