Menicon Nederland sponsort baanwielrenner Harrie Lavreysen

Menicon is verheugd om mee te delen dat ze de komende 2 jaar trotse sponsor zijn van Harrie Lavreysen. Harrie is een jong Nederlands fietskampioen, hij heeft 11 wereldtitels op zijn naam staan en is daarnaast ook tweevoudig Olympisch Kampioen baanwielrennen. Volgend jaar doet hij mee aan de Olympische Spelen in Parijs. De samenwerking tussen Harrie Lavreysen en Menicon is tot stand gekomen doordat Harrie al jarenlang de Miru 1day Flat Pack lenzen draagt tijdens het fietsen.

Menicon wilt hem graag ondersteunen tijdens zijn reis naar en op de Olympische Spelen met goede oogzorg. Want goed zicht is cruciaal, zeker in de wereld van topsport.

 

‘Als baanwielrenner is scherp zicht van essentieel belang. Daarom vertrouw ik op de contactlenzen van Menicon. Deze lenzen blijven zelfs zitten wanner ik met 80 km/h door de bocht ga! De contactlenzen van Menicon geven mij de visuele helderheid en het comfort dat ik nodig heb om op topniveau te kunnen presteren.”,  Aldus Harrie Lavreysen.

 

Er staan leuke activiteiten gepland de komende periode. Wil je dit niet missen?  Volg Menicon dan op social media voor de laatste updates en ga samen voor goud!

www.menicon.nl

Tags: