Mis het niet: DaTE 2023

Zaterdag en zondag, 9 en 10 september, in de Leopolda di Firenze: een kans om in de toekomst te kijken en te worden meegesleept door de DaTE-ervaring!

 

In de zoektocht naar verbazing, betovering en dromen is DaTE Eyewear Exhibition, nu al toe aan haar 11e editie, de niet te missen afspraak gericht op de brillen van de toekomst, die plaatsvindt op zaterdag 9 en zondag 10 september in het Stazione Leopolda in Firenze. Een editie op zoek naar nieuwe werelden, gericht op de voortdurend evoluerende hedendaagse internationale brillenscene. DaTE introduceert nieuwe stijltalen met verwijzingen naar de natuurlijke wereld, waar de blik (nog vóór de brillen) centraal staat en de ogen instrumenten zijn waarmee je kunt zien, observeren en reflecteren – vanuit ongekende, persoonlijke perspectieven. Dit jaar zal DaTE, in samenwerking met LYF (dat aanwezig zal zijn in een speciale ruimte), bezoekers en exposanten nieuwe manieren bieden om elkaar te ontmoeten, waarbij schoonheid en design samensmelten om werelden, dimensies en dromen te ontdekken.

DaTE is de eerste centrale afspraak in het najaar van 2023 voor de brillenindustrie en een gelegenheid voor vakmensen, creatieven en ontwerpers om zaken te doen en ideeën uit te wisselen. Dankzij voortdurend visieonderzoek is de show een belangrijke bron voor zoekers naar inspiratie en invloeden.