Blik vooruit: NCC 2024

De voorbereidingen van het volgende NCC zijn alweer in volle gang. De datum waarop het volgende NCC zal gaan plaatsvinden is op zondag 10 en maandag 11 maart 2024. Markeer deze datum dus alvast in uw agenda!

 

Bekendmaking van het thema

Het thema voor de volgende editie van het NCC is: FUTURE GENERATION. Dit thema nodigt uit om ‘jong en wat ouder’ op het podium te zetten en verschillende visies over contactlenzen van nu en in de toekomst tegen elkaar uit te spreken. Vanzelfsprekend wordt er gewerkt aan een divers educatief programma wat de verschillende facetten met betrekking tot contactlenzen belicht en welke het thema verder onderbouwt. In de aankomende nieuwsbrieven van NCC wordt er verder ontrafelt hoe het NCC tot dit specifieke thema tot stand is gekomen.

 

Nieuwe website

Bij een nieuwe editie van het NCC hoort ook een nieuwe website. Op de landingspagina van de vernieuwde website hoort natuurlijk ook een klok die langzaam aftelt tot de start van het evenement. Maar in de komende maanden zal de website verder uitgebouwd worden om u te voorzien van alle informatie over het congres en de mogelijkheid bieden om de eerste Early-Bird tickets te bemachtigen. Bekijk hier alvast de nieuwe website.

 

Waar staat het NCC ook alweer voor?

Het Nederlands Contactlens Congres heeft als doel de contactlens in de breedste zin des woords centraal te laten staan tijdens een tweedaags congres waar educatie, innovatie, nieuws en netwerken centraal staan. Sinds de eerste editie in 2006 is het evenement uitgegroeid tot het grootste contactlens- gerelateerde congres in Europa met ruim 1900 deelnemers uit meerdere landen.

 

MEER INFORMATIE

www.contactlenscongress.com

Tags: ,