NCC stelt voor: Bianca van Leeuwen

Na Vincent Molkenboer, Sander Uittenbogaard en Greg Dingeldein, stellen wij u graag voor aan Bianca van Leeuwen. Bianca is een van de drijvende krachten achter de NCC-organisatie. Als ZZP’er is zij sinds 2011 betrokken bij de organisatie van het NCC. Destijds is Bianca toegetreden om te ondersteunen bij het administratieve traject rondom de sprekers. Voorheen werd dit verzorgd door Marco van Beusekom, Eef van der Worp en Ron Beerten, maar vanwege de groei van het congres waren zij op zoek naar extra ondersteuning. Bianca heeft het NCC zien groeien in zowel deelnemersaantallen als professionaliteit. In Nederland, van half mei tot begin oktober, is Bianca beschikbaar als interimmanager in de zorg. Buiten deze periode woont en werkt zij op afstand in Spanje als projectmanager, waarbij zij ondersteuning biedt aan administratieve processen. Met jarenlange ervaring als optometrist in een klinische setting, merkt Bianca dat ze de oogheelkunde en het contact met klanten mist. Een terugkeer naar de optometrie sluit zij dan ook niet uit. Binnen het NCC is Bianca verantwoordelijk voor alles met betrekking tot hospitality en administratieve zaken rondom de sprekers op het congres. Zodra de programmacommissie de sprekers heeft geselecteerd, zorgt Bianca ervoor dat de afspraken op papier worden vastgelegd en dat zij alle benodigde informatie van de spreker ontvangt (foto, biografie, dieetwensen, reisschema, enz.). Verder regelt Bianca het vervoer van Schiphol naar de congreslocatie en ontvangt zij de sprekers bij aankomst. Gedurende de congresdagen is Bianca het aanspreekpunt voor alle praktische zaken.

 

Wat verwacht Bianca van het thema ‘Future Generation’ voor NCC 2024? “De toekomstige generatie met de toekomstige ontwikkelingen. Het bieden van een podium voor deze jonge generatie, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot een professional. Waarbij ze kunnen leren van de oudere generatie. En dat dan samen op 1 podium. Hoe mooi is dat!”.

Het thema Future Generation is niet zomaar tot stand gekomen. Het staat voor een blik in de toekomst met natuurlijk nieuwe ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Maar ook, hoe geven we de aarde door aan onze volgende generatie? Duurzaamheid is dus zeker ook een belangrijk thema. En hoe houden we ons mooie beroep interessant en trekken we nieuwe generaties aan die met net zoveel passie ons vakgebied blijven ontwikkelen? Ontdek het tijdens NCC 2024 op 10 en 11 maart!

 

Koop uw toegangsbewijs voor het NCC 2024: www.contactlenscongress.com/mijnncc/nl/ticketshop

 

MEER INFORMATIE

www.contactlenscongress.com

Tags: ,