Neubau Eyewear | Shapeshifter collectie

Ga voor duurzaam met de nieuwe collectie van Neubau Eyewear. Minimalistische monturen met levendige kleuren, kleuren die doen associëren met de natuur. De duurzaamheid van de monturen zit hem in het duurzame materiaal naturalPX. Haal de natuur in huis met deze nieuwe collectie, verkrijgbaar vanaf november 2022.

 

Bijzondere lichte monturen, onderworpen door hoge designnormen en met uitstekend draagcomfort. Deze campagne is geïnspireerd op de flexibele eigenschappen van de resistente, duurzame materialen die zijn gebruikt om de bril te maken. De gebruikte materialen symboliseren het unieke potentieel van mensen om voortdurend te veranderen en nieuwe wegen te verkennen. De campagne is opgezet door Nadia von Scotti, een Zuid-Afrikaanse fotograaf, wie als geen ander weet hoe ze fotografie tot zijn recht laat komen in een adembenemend landschap, ditmaal in Santorini.

 

Foto credits: Neubau Eyewear

 

Neubau Eyewear

Neubau Eyewear houdt tijdens het productieproces van monturen rekening met respect voor zowel mens als milieu. Het gebruik van biologische materialen staat bovenaan. Ook in de toekomst zal Neubau Eyewear zich blijven richten op verdere ontwikkelingen en vooruitstrevende ideeën om genereus design met duurzaamheid te combineren.

 

 

https://neubau-eyewear.com