Nieuw bij LT Media

De (online) redactie heeft er vanaf heden twee nieuwe gezichten bij met een extra paar ogen en oren om klanten te voorzien van passende communicatiewensen.

 

Redacteur Liesbeth 

Afgelopen september is Liesbeth bij LT Media begonnen als redacteur en rechterhand van hoofdredacteur Anneke Pastoor. Liesbeth versterkt vanaf heden het redactieteam bij de productie van inspirerende content voor Eyeline en Earline.

 

Webredacteur Michèle 

Vanaf medio oktober is Michèle gestart als webredacteur bij LT Media, waarbij ze het stokje van Emma Hofstede overneemt. Ze gaat aan de slag met het produceren van inspirerende content voor de online platformen van Eyeline en Earline. Denk hierbij aan het opstellen van nieuwsbrieven, socialmediacontent en het onderhouden van de websites.

 

Kennismaking

Het kan zo zijn dat u Liesbeth of Michèle tegenkomt op een beurs of event, ze leren u dan graag kennen. Vraag gerust naar de mogelijkheden tot publicatie of maak een afspraak voor een kennismaking.

 

Contact                                                                                                

Liesbeth Immink | [email protected]

Michèle Claassen | [email protected]

Wanneer u een persbericht naar [email protected] stuurt, dan ontvangen Anneke, Marie-Catrien, Liesbeth én Michèle deze mail.

 

Fotografie: Miranda Becker Hoff