NIEUW: clip-on stijl ZEISS lente/zomer 2023

ZEISS staat synoniem voor innovatie en geavanceerde technologie en presenteert de ZS23123LPMAGSET, die behoort tot de Beyondfamilie, de stijl voor optische artikelen en zonnebrillen die gekozen zijn voor de reclamecampagne Lente/Zomer23.

De nieuwe lichtgewicht, comfortabele optische stijl combineert strakke lijnen en uniek meesterschap in het gebruik van kleur en is uitgerust met een magnetische clipon met hoogwaardige zonnebrilglazen die de kenmerkende hoge kwaliteitsnormen van het merk bevestigen.


ZS23123LPMAGSET

Deze Beyondstijl heeft een tijdloos navigatiemontuur aan de voorkant, die gemaakt is van een magnesiumlegering en wordt aangevuld met pootjes van Betatitanium om de flexibiliteit te vergroten. Het montuur heeft een nieuwe magnetische clipon constructie en is voorzien van LightPro Technology®, met zonnebrilglazen die gepolariseerd licht verminderen voor een verbeterd en scherp zicht. De blauwe indigo laminering helemaal aan het uiteinde van de acetaat pootjes en het ZEISSlogo dat op beide pootjes is gelaserd, zijn een subtiel teken van de identiteit van het merk. ZS23123LPMAGSET is verkrijgbaar in Satin
Dark Ruthenium uit de reclamecampagne en is ook verkrijgbaar in de varianten matzwart, satijnbruin en satijnblauw.


De ZEISS Beyond optische stijl die in de reclamecampagne Lente/Zomer 2023 wordt gebruikt, wordt wereldwijd verkocht in geselecteerde speciaalzaken en in de beste winkels voor zonnebrillen en optische artikelen, evenals in ZEISS Vision Centers.

 

www.zeiss.nl

Tags: