Nieuwe Calvin Klein Color Shift-monturen

Calvin Klein Jeans Eyewear introduceert Color Shift, een dynamische nieuwe collectie monturen met nieuw UV-reactief acetaat dat van kleur verandert wanneer het wordt blootgesteld aan direct zonlicht. De collectie bestaat uit twee zonnebrillen en twee optische modellen, ontworpen voor een nieuwe generatie die graag een statement wil maken en hun persoonlijkheid wil laten stralen.

CKJ24606S
Deze Color Shift-zonnebril met oversized vierkante voorkant is gemaakt van UV-reactief acetaat dat geleidelijk van kleur verandert wanneer het wordt blootgesteld aan UV-stralen. Het Calvin Klein Jeans-logo is subtiel gegraveerd in de kerndraad die door de veren loopt. Verkrijgbaar in Pink to Khaki, Crystal to Grey, Crystal to Green en Brown to Violet.

CKJ24607S
Deze Color Shift-zonnebril heeft een moderne rechthoekige voorkant en is gemaakt van UV-reactief acetaat dat geleidelijk van kleur verandert wanneer het wordt blootgesteld aan UV-stralen. De kerndraad die door de veren loopt, is voorzien van het Calvin Klein Jeans-logo. Verkrijgbaar in Grey to Dark Grey, Honey to Brown en Sky to Midnight Blue.

CKJ24615
Dit opvallende optische montuur heeft een gewijzigde rechthoekige voorkant en is gemaakt van UV-reactief acetaat dat geleidelijk van kleur verandert bij blootstelling aan UV-stralen. Het Calvin Klein Jeans-logo staat op de kerndraden in de veren. Verkrijgbaar in Crystal to Grey, Brown to Violet, Azure to Blue en Brown to Violet.

CKJ24616
Gemaakt van UV-reactief acetaat dat geleidelijk van kleur verandert bij blootstelling aan UV-stralen. Dit smalle, rechthoekige optische model is voorzien van het Calvin Klein Jeans-logo op de kerndraden die door de veren lopen. Verkrijgbaar in Sky to Midnight Blue, Grey to Dark Grey, Honey to Brown en Green to Dark Green.