Nieuwe zonnebrillen van Maui Jim

Met Maui Jim begint de zon gelijk weer te schijnen, met hun 4 nieuwe zonnebrillen: KOU, S-TURNS, WEDGES en WOOD ROSE. De perfecte zonnebril voor een herfst of zonnige winterdag.

 

Zonnebril ‘Kou’

Kou is vernoemd naar een boom die inheems is in Hawaï en veel voordelen heeft voor de lokale gemeenschap. Dit model is net zo multifunctioneel met PolarizedPlus2® lenstechnologie, en belooft duurzame bescherming en verbeterde visuele ervaringen in een strak ontwerp. Met een kunstig gesneden frame van acetaat met hoge dichtheid creëert Kou een modern cat eye-silhouet met ingetogen omgekeerde hoeken. Met zijn sculpturale compositie en gepolijste veelzijdigheid voegt Kou een complementaire omlijsting toe aan een divers scala van gelaatstrekken en dient als de perfecte metgezel voor alledaagse momenten.

 

Zonnebril Wood Rose

Wood Rose biedt heldere, levendige beelden door perfect afgeronde glazen die in acetaat zijn ingezet. Dit presenteert een betoverend palet van juwelen, aangevuld met een metallic glans. De enkele brug wordt ondersteund door een kurkentrekker spoelontwerp dat zorgt voor een langdurige, aanpasbare pasvorm. Het monel basisframe gaat naadloos over in de veren, wat resulteert in een traditioneel pin-scharnier. Ontleend aan retro glamour, vormt Wood Rose zich tot een verleidelijk cat eye silhouet, met de nadruk op opvallende compositie, doordachte details en de ongeëvenaarde functionaliteit van PolarizedPlus2®.

 

Zonnebril wedges

Wedges toont slim vakmanschap in een eigentijds vliegeniersilhouet. De toepasselijke naam Wedges bevat op meesterlijke wijze complexe taps toelopende details in het nylon raamwerk. Deze stijl is voorzien van de innovatieve eigenschappen van PolarizedPlus2® in een vierkante samenstelling voor bescherming op maat in een moderne stijl. Wedges, compleet met ingebouwde rubberen neuskussentjes voor gedempte ondersteuning, zorgt voor comfortabel dragen de hele dag door in een dynamisch ontwerp.

Zonnebril S-Turns

S-Turns is a small beachfront park in West Maui, named after an old meandering highway nearby. Connecting to its namesake in more ways than one, S-Turns features a hidden saddle-style bridge under a beveled acetate frame front, coated with a gloss finish to reflect light in a subtle undulation reminiscent of calming ocean waves. The connections to water are further illustrated with the Deep Ocean Swell kapa pattern, appearing on the temple core and visible through crystal interiors. This rectangular silhouette, with understaed yet captivating details, is paired with patented PolarizedPlus2 lens technology, perfect for daily protection and vibrant views free from glare, whether catching waves or chasing seaside sunsets.

Over Maui Jim

Maui Jim zonnebrillen werden geboren op de stranden van Maui; ontworpen om de ogen te beschermen tegen de harde stralen van de eilandzon. Vandaag de dag is Maui Jim ’s werelds snelst groeiende premium brillenbedrijf en wordt het verkocht in meer dan 100 landen. Maui Jim wordt erkend voor zijn ongeëvenaarde “Aloha Spirit”, uitstekende klantenservice en geavanceerde, gepatenteerde PolarizedPlus2® lenstechnologie. Alle Maui Jim zonnebrillen blokkeren 100 procent van de schadelijke UV-stralen en elimineren schittering, terwijl ze de kleur, helderheid en details verbeteren. Maui Jim zonnebrillen hebben het Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation verdiend als een effectieve UV-filter voor de ogen en de omringende huid.

 

www.mauijim.com

Tags: